LIGA 1  ·  OŢELUL

Oţelul şi-a întărit staff-ul » Un fost oficial de la Rapid a semnat cu echipa gălăţeană: "Am lăsat trecutul în urmă"

Foto: Bogdan Fechită
Foto: Bogdan Fechită

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, 00:00

Fostul director de imagine de la Rapid, Lucian Ionescu, va face parte din staff-ul administrativ al fostei campioane a României.

Aflată în insolvenţă, echipa de pe malul Dunării pare a se afla pe o pantă ascendentă. Cu trei egaluri consecutive şi o victorie, Oţelul a părăsit ultima poziţie din clasament.

La începutul acestei săptămîni, la sugestia administratorului special Vlad Rapişca, în staff-ul echipei a fost cooptat Lucian Ionescu, fostul director de imagine al Rapidului.

“Am ţinut să am alături de mine oameni dornici să construiască şi să lupte pentru salvarea Oţelului. Sînt convins că experienţa lui Lucian ne va fi de folos şi, împreună cu Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă vom avea un staff administrativ de valoare”, a precizat Rapişca.

La fel ca la Rapid şi la Otelul, Lucian Ionescu va ocupa aceeaşi funcţie. “Am lăsat trecutul în urmă pentru că viaţa trebuie să îşi urmeze cursul. De mai mult de o lună observ ceea ce se întîmplă la Oţelul şi am constatat că oamenii de acolo îşi doresc cu adevărat salvarea echipei. Comparativ cu alte locuri, aici insolvenţa pare a fi ţinută sub control. Nu trebuie uitat că, nu cu mult timp în urmă, Oţelul devenea campioană. Acest club reprezintă un brand în fotbalul românesc, iar o imagine pozitivă poate aduce bani. Ştiu ce înseamnă insolvenţa, ştiu ce înseamnă chin, aşa că sînt dispus să merg la luptă”, a declarat noul oficial al echipei.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (4)

unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:25

cat desopre topic, Lucian este un om de valoare. alaturi de ceilalti, poate avea un rol pozitiv in evolutia clubului de la malul Dunarii.

unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:24
Postat de otelul_64 pe 26 Noiembrie 2014, 15:20

ne trebuiesc 3-4 jicatori de valoare...

corect.

otelul_64  •  26 Noiembrie 2014, 15:20

ne trebuiesc 3-4 jicatori de valoare...

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1