FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA

Ouon VREA la Steaua, dar Gigi N-ARE bani!

Edwin Ouon, Ouon, Steaua
Edwin Ouon, Ouon, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

După ce a refuzat Vasluiul, fundaşul rwandez şi-ar fi dorit să vină la Steaua. Agentul fundaşului a vorbit ieri cu Argăseală şi Stoichiţă, antrenorul i-a dat asigurări că va primi o ofertă scrisă, însă Becali nu şi-a dat acceptul pentru că nu are bani să plătească

Răsturnare spectaculoasă în cazul lui Ouon. Duminică seara tîrziu, fundaşul rwandez refuzase propunerea pe care FC Vaslui i-o făcuse, aceea de a juca sub comanda lui Lăcătuş în următorii doi ani şi jumătate. Lucrurile s-au mişcat favorabil pentru Steaua în prima parte a zilei de ieri. Agentul jucătorului a discutat la telefon cu Argăseală şi apoi cu Stoichiţă şi s-au înţeles în privinţa salariului fotbalistului. Mai rămînea de realizat acordul dintre Steaua şi AEL. "Staţi liniştiţi, diseară veţi avea oferta scrisă a Stelei", i-a anunţat Stoichiţă pe Ouon şi pe impresar.

Totul a fost compromis însă aseară, cînd Steaua a refuzat să finalizeze discuţiile şi să parafeze astfel transferul. Motivul? Lipsa resurselor financiare, contul clubului neavînd nici un ban disponibil, în aceeaşi situaţie aflîndu-se şi Gigi Becali! Patronul n-a dat OK-ul subalternilor săi pentru a trimite faxul în care se spunea clar că Steaua ar urma să achite în jur de 800.000 de euro. În schimb, impresarul lui Ouon, dar şi fundaşul rwandez au sunat în continuu pe telefoanele lui Argăseală şi Stoichiţă pentru a întreba ce se petrece şi de ce transferul nu se perfectează.

"Ouon s-a înţeles cu Steaua, era de acord cu salariul impus, totul era OK, însă Steaua a refuzat să plătească suma solicitată de AEL Limassol"
Petros Konnafis, impresar Edwin Ouon

"De ce să dau 700.000-800.000 de euro pe un fundaş? Păi, mi-a zis Borcea că am înnebunit la cap şi mi-a promis că îmi găseşte el stoper valoros care să mă coste doar 200.000 pînă în vară" :)
Gigi Becali

CE SUSŢINE BECALI
"Jucătorul a cerut un salariu enorm"
Gigi Becali a avut propria variantă aseară, cînd a intrat în direct la GSP TV. "Am făcut ofertă de 800.000 de euro pentru AEL, dar jucătorul n-a acceptat 120.000 de euro pe an, plus 50.000 la instalare. El ar fi vrut să primească mult mai mult şi eu n-am fost de acord, astfel că nu se mai pune problema să-l luăm. Ce, s-au terminat toţi fundaşii din lume?", a spus Becali, contrazis însă de o persoană din club: "Gigi nu are nici un ban disponibil în acest moment, iar contul clubului este gol. Nu aveam cu ce să-i plătim lui AEL".

Gigi spune că Vasluiul i-a făcut o megaofertă
Gigi Becali a dezvăluit aseară că Ouon ar fi dorit acelaşi contract ca şi cel propus de FC Vaslui. Conform patronului Stelei, rwandezul ar fi urmat să încaseze peste 750.000 de euro în doi ani şi jumătate la trupa lui Porumboiu!
- 160.000 de euro salariu pînă în vară
- 280.000 de euro salariu în 2010-2011
- 320.000 de euro salariu în 2011-2012

"Cei de la Steaua devin chiar amuzanţi dacă spun că noi am licitat pentru Ouon. Ei nici măcar nu ştiu că fotbalistul ăsta joacă fundaş dreapta şi nu stoper"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

ARGUMENTUL LUI STOICHIŢĂ
"E mai bun ca Rădoi"
Edwin Ouon e mai bun decît Mirel Rădoi! Acesta a fost argumentul şocant cu care Mihai Stoichiţă l-a convins în primă fază pe Gigi Becali să investească în fundaşul central de 29 de ani. "Stoichiţă mi-a spus că africanul iese cu mingea la picior din apărare, ceea ce Mirel nu putea să facă. Rădoi era războinic, un lider adevărat, dar am înţeles că Ouon e peste el! M-a mai impresionat ceva din ce mi-a zis Stoichiţă: Edwin e capabil să joace departe de poarta proprie, adică spre centrul terenului, ceea ce numai apărătorii de clasă pot face!", a declarat Becali

1,87 metri măsoară Ouon. Rwandezul e mai înalt decît Rădoi cu 10 centimetri. Cei doi au aceeaşi vîrstă, 29 de ani

PICĂ ŞI RUI DUARTE?
Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat ieri posibilul transfer al lui Rui Duarte la Steaua şi l-a pus la zid pe managerul Basarab Panduru. "Din informaţiile mele, Panduru l-a contactat pe Rui Duarte, prin intermediul unui pseudoagent, şi, cum fotbalistul e sub contract cu noi pînă în 2011, îi anunţ pe cei de la Steaua că preţul lui s-a mărit la un milion de euro", a declarat Dinu "Vamă", care pînă duminică era dispus să-l vîndă cu doar 700.000 de euro.

"Fraţii Karamian sînt prea scumpi"
Puşi pe liber de Poli Timişoara, fraţii Arman şi Artiom Karamian s-au aflat şi în vederile lui Gigi Becali. "Eu cred că Artiom e cel mai bun fotbalist din România, dar ei sînt foarte scumpi. Păi, eu nu dau mai mult de 10.000 de euro salariu pe lună, iar ei cer fiecare cîte 30.000. Deci, e exclus să-i putem lua", a spus Becali la GSP TV.

Dayro, prezentat la Once Caldas
Atacantul columbian a fost prezentat ieri la Once Caldas, echipa de la care a venit în Ghencea în urmă cu doi ani. "Vreau să am în continuare acelaşi spirit de golgeter", a spus Dayro la prezentarea oficială. "Dacă cei din Columbia nu ne trimit o jumătate de milion de euro, atunci Dayro va fi suspendat! Nu mai stau la discuţii, deoarece am dat o grămadă de bani pe el", a susţinut Becali.

Tutorici semnează cu Legia
Progresele pe care le-au înregistrat pe pista Ouon i-au făcut pe stelişti să neglijeze varianta Djordje Tutorici. Stoperul sîrb a ajuns în cantonamentul Legiei Varşovia, cu care ar putea semna zilele viitoare. Tutorici îi fusese propus direct lui Gigi Becali, iar patronul îl privea drept o alternativă la rwandez. (Justin Gafiuc)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  26 Ianuarie 2010, 13:00
Postat de weedandweird pe 26 Ianuarie 2010, 11:54

Asa grait-a Zarathustra!:) Cine-l contesta pe jj si pe slugareala este inevitabil un pusti de 16 ani,huligan ori drogat?jj distruge acest club si din pacate se pare ca nimic nu-l poate opri.Pariez toti banii tai, contra unei supe chioare, ca asta se va intampla mai devreme decat SUPRAOMUL jj banuieste deja.

Cred k esti un afon in materie de fotbal! Daca ai 16 ani nai voie sa ai o parere? Cred k esti un comunist,la fel k oieru.

weedandweird
weedandweird  •  26 Ianuarie 2010, 11:54
Postat de pe 26 Ianuarie 2010, 08:56

Tot timpul apar aceleasi comentarii al unor pusti de 16 ani, de multe ori aceleasi nick-uri si aceleasi prostii !!! Cu sau fara Becali, cu sau fara Argaseala, cu sau fara voi astia care tot comentati, cu sau fara ziaristi, Steaua va fi mereu in frunte !!! De fapt si e...

Asa grait-a Zarathustra!:) Cine-l contesta pe jj si pe slugareala este inevitabil un pusti de 16 ani,huligan ori drogat?jj distruge acest club si din pacate se pare ca nimic nu-l poate opri.Pariez toti banii tai, contra unei supe chioare, ca asta se va intampla mai devreme decat SUPRAOMUL jj banuieste deja.

 •  26 Ianuarie 2010, 11:12

cred ca borcica se tavaleste de ras cand vede cum il face pe i m b e c i l u l asta... daca ciobanul il asculta asa de bine de ce nu-i spune borcea sa se arunce in cap de pe palat?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează