FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Ousmane N'Doye rîde de Steaua: "M-am săturat să o bat! N-am fost nici în cantonament înainte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 00:47

Cel mai important jucător al celor de la ASA Tîrgu Mureş, Ousmane N'Doye, a luat mingea din meciul cu Steaua acasă, fiind bucuros după victoria în faţa roş-albaştrilor, scor 1-0. 

"Nu ştiu ce să mai fac cu Steaua, de 7 ori am jucat cu ei şi nu m-au bătut niciodată. M-am săturat să o bat pe Steaua. Nu ştiu de ce nu mă bat, nu am nici un secret. Azi le-am dat şansa să cîştige.

Nu mai joc împotriva Stelei, e timpul să mă retrag. Poate să îmi taie şi din salariu, nu mă duc la Bucureşti.

N-am fost nici în cantonament înainte, ce să fac înainte de un meci cu Steaua în cantonament?! Pentru mine e mai greu cu Ceahlăul decît cu Steaua", a spus Ousmane N'Doye la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
misterm001
misterm001  •  27 Octombrie 2014, 23:14

aici le dau dreptate si suporterilor rapidisti, care au aruncat cu o banana in "colegul de culoare" al lui acest ou's man indoaie...dupa b_o_z_g_o_r_i, au ajuns si acesti babuini sa ne i-a la mishto in tara noastra...bravo neicusorule, am ajuns "paradis" pentru rasele inferioare!

flocirica
flocirica  •  27 Octombrie 2014, 18:22

PRIETENI-PRIETENI...noi si cand mancam bataie ramanem pe primul loc...voi de multe ori si cand castigati abia va pastrati locul...e inca TIMPUL STELEI!

atom13
atom13  •  27 Octombrie 2014, 14:44
Postat de ortega pe 27 Octombrie 2014, 10:02

Și măscăriciul ăsta se pyshă pe oy ...

este normal sa te bucuri cand invigi o echipa campioana si care in momentul de fata este pe primul loc ...... bucurati-va si voi ........daca puteti

Vezi toate comentariile (48)
Comentează