FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un nume mare pune la îndoială decizia luată de Dinamo: „Acolo era problema?” » Și dezvăluie: „Am înțeles că el e favorit”

Dinamo e din nou pe jar / Sursă foto: GSP
Dinamo e din nou pe jar / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 16:30 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 20:56

Ion Pârcălab, 81 de ani, marele fotbalist al lui Dinamo din anii '70, era pe stradă când a aflat că Ovidiu Burcă și-a reziliat contractul cu roș-albii. „Săgeata Carpaților” crede că, indiferent de numele înlocuitorului, câinii ar trebui să-și întărească de urgență lotul pentru a supraviețui în prima ligă. 

Ovidiu Burcă, tehnicianul care promovat-o pe Dinamo în Superligă, nu mai este antrenorul „câinilor”, dar legendarul Ion Pârcălab e de părere că problema reală de la Dinamo e reprezentată, de fapt, de calitatea îndoielnică a jucătorilor.

Cine se bagă să o mai salveze pe Dinamo, după despărțirea de Burcă? Situația de acum e mai rea decât în sezonul retrogradării!
DINAMO
Cine se bagă să o mai salveze pe Dinamo, după despărțirea de Burcă? Situația de acum e mai rea decât în sezonul retrogradării!

Ion Pârclab, după plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Nu știu dacă acolo era problema”

Sincer, eu nu știu dacă acolo era problema. Problema e lotul de jucători, care e slăbuț pentru Divizia A!

Oricine ar veni, eu nu știu ce rezultate ar putea face cu acest lot. Părerea mea e că e greu de lucrat acolo. Eu mă gândesc la faptul că viitorului antrenor îi va foarte greu să lucreze cu lotul actual.

Lotul actual e de Liga 2. Bravo că au promovat, dar e o diferență la Liga 1 și se vede! Și va fi greu de salvat echipa, indiferent cine ar veni. Repet, lotul actual trebuie îmbunătățit! Trebuie aduși jucători peste tot, cel puțin 4-5 jucători noi, de valoare. Și jucătorii se găsesc greu, fiindcă nu sunt bani. Jucătorii care vin vor să fie plătiți bine, altfel pentru ce să vină?”, a punctat Pârcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Am înțeles că favorit e Ciobotariu! Dar nu vrea să ia echipa în orice fel”

Pârcălab a dezvăluit că i-au ajuns la urechi zvonuri conform cărora Liviu Ciobotariu ar urma să preia postul lui Ovidiu Burcă. Nu acum, ci la iarnă, dar și cu anumite condiții impuse de antrenor. 

„Am înțeles că favorit e Ciobotariu. În orice caz, îi va fi foarte greu și lui și înțeleg că ar veni cu o cerință. Nu vrea să ia echipa în orice fel, ci doar cu anumiți jucători pe care-i are el pe listă. Dar am înțeles că nu acum, ci în iarnă”, a declarat Pârcălab. 

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a fost numit antrenorul lui Sepsi în luna iunie a acestui an. La primul meci oficial pe banca covăsnenilor, Ciobotariu a reușit să câștige Supercupa României, după ce a învins campioana en titre, Farul, cu scorul de 1-0. După un început bun și prestații lăudabile în preliminariile Conference League, Sepsi a avut o pasă neagră în campionat. Acum, Sepsi e pe 10, cu 20 de puncte, la 5 de locurile de play-off.

Un nume mare pune la îndoială decizia luată de Dinamo: „Acolo era problema?” » Și dezvăluie: „Am înțeles că el e favorit”

CV Ion Pârcălab

Un nume mare pune la îndoială decizia luată de Dinamo: „Acolo era problema?” » Și dezvăluie: „Am înțeles că el e favorit”
Ion Pârcălab, alături de Eugen Voicu, în timpul unui meci din acest sezon / Sursă foto: Faceboook@ Dinamo București
  • Campion al României cu FC Dinamo Bucureşti (4): 1962, 1963, 1964, 1965
  • Cupa României cu FC Dinamo Bucureşti (2): 1964, 1968
  • Vicecampion al Franţei cu Olympique Nîmes (1): 1972
  • În Liga I: 232 jocuri / 66 goluri
  • În Liga I pentru FC Dinamo Bucureşti: 194 jocuri / 53 goluri
  • În Ligue I (Franţa 1): 83 jocuri / 20 goluri
  • În cupele europene: 20 jocuri / 5 goluri
  • În echipa naţională: 38 jocuri / 5 goluri (debut: 08.10.1961 / România - Turcia 4-0)

VIDEO Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine se bagă să o mai salveze pe Dinamo, după despărțirea de Burcă? Situația de acum e mai rea decât în sezonul retrogradării!

Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo! Clubul anunță: „Încetarea raporturilor contractuale de comun acord”

De ce e Ovidiu Burcă unic la Dinamo în ultimul deceniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vili.popa
vili.popa  •  28 Noiembrie 2023, 20:09

Toată lumea vede că lotul este prea subțire pentru prima ligă numai acționarii nu. Sper ca Dinamo să nu aibă parte de cortacero reloaded. Domnilor acționari acum este momentul vostru de prim plan.

gojgaru
gojgaru  •  28 Noiembrie 2023, 19:12

Nea scriitoru' , vezi ca in anii 60 nu exista nici un FC Dinamo .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează