FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre plecarea de la Dinamo: „Am simțit că și-au pierdut încrederea în mine, a fost o ușurare pentru ei”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 23:14 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 09:41

Ovidiu Burcă (43 de ani) a dezvăluit care a fost situația dintre el și conducerea lui Dinamo în ultima perioadă a sa pe banca „câinilor”.

 Burcă a părăsit-o pe Dinamo la finalul lunii noiembrie. De vină au fost rezultatele sub așteptări din Liga 1, după promovare.

Radu Drăgușin, mesaj de 4 cuvinte după ce a semnat cu Tottenham
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin, mesaj de 4 cuvinte după ce a semnat cu Tottenham

Ovidiu Burcă: „Am simțit că și-au pierdut încrederea în mine, a fost o ușurare pentru ei că am plecat”

Am simțit că cei din conducere și-au pierdut încrederea în mine. Cred că a fost și pentru ei o ușurare că am plecat, era presiune mare. Andrei Nicolescu era atacat pentru că avem o relație de prietenie și el era legat de mâini și de picioare. 

Am simțit că plecarea mea le-a creat o ușurare acționarilor. Veniseră băieții de la Renovatio, Bogdan Pavel, e un cerc de acționari... am simțit că nu mai eram atât de [dorit]. Lucrurile nu mergeau și a trebuit să luăm o decizie. 

Am rămas în relații bune cu toți. Nu am rămas în club, n-am nicio legătură cu ce e azi la Dinamo. Da, mai am de primit bani. Cu Andrei Nicolescu n-am mai vorbit de o perioadă bună de timp”, a mărturisit Ovidiu Burcă la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ovidiu Burcă, despre ruptura de la Dinamo: „Au apărut tensiuni”

„Eu le-am acordat încredere și susținere jucătorilor, dar la Liga 1 n-au mai avut evoluțiile de la Liga 2. Creasem o conexiune incredibilă cu ei. Mirajul care ne-a adus atât de multă satisfacție s-a năruit un pic.

Au venit jucători noi și s-a fracturat relația cu vechiul grup, unii nu mai jucau, au apărut tensiuni. Jucătorii noi n-au livrat repede ce doream de la ei, a fost o problemă greu de gestionat.

Știi cum e, nu poți să-i mulțumești pe toți. Probabil... nu că s-au bucurat că am plecat, dar au simțit că dacă vine un nou antrenor ar avea mai multe oportunități să joace. E normal”, a mai declarat Ovidiu Burcă, potrivit sursei citate.

VIDEO. Ovidiu Burcă despre pasiunea pentru Dinamo: „Mergeam în spatele blocului și loveam mingea acolo, visând să devin fotbalist cândva”

Vezi și alte știri:

Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
Radu Drăgușin, elogiat de suporterii lui Tottenham după oficializarea transferului: „Paolo Maldini al vremurilor moderne”
TOTTENHAM
Radu Drăgușin, elogiat de suporterii lui Tottenham după oficializarea transferului: „Paolo Maldini al vremurilor moderne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  12 Ianuarie 2024, 01:13

De ce n-ai plecat dupa dezastrul de la Sibiu? Te-a obligat Nicolescu sa declari ca ai lotul complet?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează