FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, întrebat dacă-și dă demisia de la Dinamo: „Sunt liniștit. Pe mine nu mă sperie”

Articol de , , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 14:40 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 21:46

Ovidi Burcă a prefațat azi meciul Dinamo – CFR Cluj (duminică, 21:30) și a analizat situația echipei sale.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Cu doar două victorii și 8 puncte acumulate, Dinamo peste pe 15, loc retrogradabil. La conferința de presă de azi, Burcă a vorbit despre perioada grea prin care trece clubul și spune că nu are de gând să demisioneze.

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul

VIDEO Ovidiu Burcă întrebat dacă și dă demisia de la Dinamo

„Mi s-a tot pus întrebarea asta. Eu sunt foarte liniștit. E un privilegiu să ai parte de presiunea unui club ca Dinamo. Eu fac tot ce pot pentru a ridica nivelul echipei. Sunt dedicat 100%. Sunt liniștit. Pe mine nu mă sperie. Încerc să fac tot ce ține de mine pentru a câștiga. Nu simt o presiune enormă, că poate mâine nu o să mai fiu antrenor la Dinamo. 

Știu cu e viața antrenorilor. De plecat și de renunțat, nu voi face asta. Dacă cei din conducere vor considera că nu mai sunt mulțumiți de munca și de rezultat, nu voi avea nicio problemă. Nu mă voi opune.

Încerc să îmi păstrez luciditatea și echilibrul, pentru a vedea care sunt soluțiile. E normal ca atunci când lucrurile nu merg bine, dar astea nu sunt lucruri în controlul meu. Sportul și viața m-au învățat că nu trebuie să-mi fie frică de nimic. 

Noi trebuie să ne întoarcem la lucrurile care ne-au adus în acest moment. Dacă am realizat ceva, am făcut-o datorită unei stări de spirit extraordinare. Ne-am depășit la fiecare antrenament și meci. Trebuie să fim organizați, să avem rigoare și disciplină și intensitate.

Ne presează că nu am câștigat de o lungă perioadă. Asta apasă pe moral. Cel mai important e să ne întoarcem la lucrurile de bază: disciplină, rigoare, autodepășire. Astea ne pot scoate din acest moment”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, care e în formă și are jucători experimentați. Mandorlini e un antrenor foarte experimentat. Vom avea un adversar puternic și va trebui să ne depășim ca să învingem. Noi vrem să scoate maximum din fiecare meci. Rămâne de văzut dacă vom reuși. 

– Ovidiu Burcă

VIDEO Ce a declarat Hakim Abdallah înainte de Dinamo - CFR

Citește și: 

„Câinii” au patru înfrângeri consecutive fără gol marcat în Liga 1, dar tânărul internațional are tupeu: „Nu vă fie frică, Dinamo se ridică!”

Conducerea lui Dinamo dezvăluie suma investită în club: „Mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea o echipă puternică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  07 Octombrie 2023, 22:37

N-are de ce!

liviut1
liviut1  •  07 Octombrie 2023, 15:30

Ăsta e ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează