FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID 100

VIDEO Ovidiu Herea, la ceas aniversar pentru Rapid: „În Giulești am petrecut cei mai frumoși ani ai carierei!” + Impresii despre revista dedicată centenarului rapidist

Ovidiu Herea, răsfoind revista „Rapid 100. O sută de motive să iubești Rapid” +27   FOTO
Ovidiu Herea, răsfoind revista „Rapid 100. O sută de motive să iubești Rapid”

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 10:39 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 11:04

Duminică, Rapid împlinește 100 de ani de existență. Cu această ocazie, fostul atacant Ovidiu Herea (38 de ani), legitimat în Giulești între 2007 și 2013, a rememorat clipele de neuitat petrecute în alb-vișiniu și a răsfoit revista specială lansată de Gazeta Sporturilor cu ocazia centenarului rapidist.

Povestea culorilor clubului Rapid: violet sau vișiniu? De la perdelele vagoanelor de tren la peste 10 ani de tricouri atipice
rapid 100
Povestea culorilor clubului Rapid: violet sau vișiniu? De la perdelele vagoanelor de tren la peste 10 ani de tricouri atipice

VIDEO. Ovidiu Herea, la 100 de ani de Rapid: „În Giulești am petrecut cei mai frumoși ani ai carierei”

Condițiile grafice de excepție și poveștile din revistă l-au impresionat pe atacantul cu 45 de goluri pentru Rapid: „Am răsfoit revista, m-am uitat prin ea. Este foarte frumoasă, îmi place mai ales coperta. Când voi ajunge acasă, o voi studia în detaliu”.

Herea și-a declarat dragostea față de clubul din Giulești: „Rapid este clubul meu de suflet, unde am trăit cele mai frumoase clipe ca fotbalist. Va fi mereu în inima mea. Am foarte multe amintiri de acolo, am petrecut 6 ani frumoși acolo, poate cei mai frumoși din cariera mea. Mi-au rămas în suflet meciurile importante, împotriva rivalelor, am și reușit să înscriu în acele meciuri și mi-au rămas în suflet.

Pentru orice fotbalist care a trecut prin Giulești cred că atmosfera rămâne unică. Pentru mine a fost extraordinar să trăiesc 6 ani pe bătrânul Giulești, unde atmosfera era incredibilă. Și pe noul Giulești este foarte frumos, dar jucând pe vechiul stadion mi-a rămas în suflet acea atmosferă”. 

Vreau să-mi termin licențele de antrenor. Acum sunt la licența A, m-am înscris alături de Cristi Săpunaru. Să sperăm că pe viitor vom ajunge și noi să antrenăm Rapid, ăsta este visul nostru.

- Ovidiu Herea, fost atacant

Mai multe știri despre Rapid: 

După Cîrjan, Rapid forțează un alt transfer cu greutate: „Am discutat cu jucătorul și cu clubul. Ni-l dorim!”

Robert Niță, amintiri colosale de la Rapid: „Până să mă întrebe secretara unde mă duc, eu eram cu fundul pe biroul lui Copos, la propriu!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează