FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Unul dintre favoriții fanilor Rapidului îl apără pe Mutu: „A jucat doar șase luni la Dinamo. Cu antrenori veniți de acolo am avut cele mai mari performanțe”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2022 10:31 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 10:40

Contestat de mulți rapidiști în ultimele zile, Adrian Mutu, care a debutat cu victorie la Rapid, are parte de susținerea unui fost jucător în Giulești, Ovidiu Herea,fiind mulțumit de numirea noului antrenor al „alb-vișiniilor”. 

Ovidiu Herea, în prezent la Metaloglobus, în Liga a 2-a, cred că instalarea „Briliantului” pe banca Rapidului este una de bun augur. 

Adrian Mutu, fericit după prima victorie pe banca Rapidului: „S-a jucat la o singură poartă, nu știu cum s-a văzut din studio sau din tribună”
Rapid - Clinceni 1-0
Adrian Mutu, fericit după prima victorie pe banca Rapidului: „S-a jucat la o singură poartă, nu știu cum s-a văzut din studio sau din tribună”

Ovidiu Herea îl susține pe Adrian Mutu

„Era nevoie de un șoc la echipă, aveau o perioadă lungă fără victorie. Am văzut că mulți oameni îl contestă pe Adi pentru trecutul lui dinamovist. Eu îmi amintesc că a jucat acolo doar vreo șase luni, nu îl consider dinamovist. Mai mult, în istoria Rapidului, cele mai mari performanțe le-am avut cu antrenori care jucaseră pentru Dinamo. 

E un lucru bun, o schimbare de bun augur și sper ca Mutu să demonstreze că poate fi un mare antrenor”, a spus Herea, după victoria echipei sale la Brașov, scor 2-0.

„Nu mulți jucători care vin din Liga 1 rezistă aici!”

Ovidiu și Claudiu Herea sunt cei mai importanți jucători ai echipei din Pantelimon, care a fost la un pas să intre în playyoff-ul ligii secunde.

„Am câștigat pe un teren greu, împotriva unei echipe bune. Am fost montați toată săptămâna și am fost încrezători că vom obține cele trei puncte. Am pierdut șansa de a intra în play-off, dar a fost un sezon în care arbitrajul și-a pus amprenta asupra multor rezultate. 

-Dacă nu câștigam la Brașov, ne puteam gândi serios să nu ajungem la barajul de menținere, așa, deși nu suntem salvați, am luat o opțiune serioasă în acest sens. Mai avem un meci, cu CSA Steaua, apoi trebuie să vedem în ce grupă de playyout vom intra. Liga a 2 e un campionat greu, echilibrat. E greu pentru jucătorii care vin din Liga 1 și puțini rezistă. 

E multă luptă, joc compact, echipe agresive, terenuri grele”, a mai precizat Herea, care va lua la finalul campionatului o decizie asupra continuării sau nu a carierei de jucător.

VIDEO Moment amuzant la finalul conferinței lui Adrian Mutu: „Jos, jos, jos!”

Citește și: 

Fostul șef al Rapidului trage un semnal de alarmă după debutul lui Mutu: „Nu sunt mulțumit”

Mihai Stoica, laude pentru doi jucători de la Rapid: „Copilul crește de la meci la meci, iar celălalt e o surpriză”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează