FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV GSP LIVE Un campion cu CFR Cluj, detalii cutremurătoare din calvarul de la începutul carierei: „Am fost tratat de un veterinar! Îmi trăgea sânge, îl amesteca cu o soluție și mi-l băga în burtă”

Ovidiu Hoban are trei titluri la CFR Cluj +30   FOTO
Ovidiu Hoban are trei titluri la CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 07:33 / Actualizat duminica, 09 august 2020 09:16

Mijlocașul Ovidiu Hoban (37 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a povestit prin ce a trecut la începutul carierei de fotbalist.

De trei ori campion cu CFR Cluj, Hoban a povestit că a avut o infecție cu stafilococ și că a fost tratat de un medic veterinar printr-o metodă incredibilă.

VIDEO Hoban despre drama trăită în adolescență: ”Mă bucur că am scăpat de calvar”

- Mă uit la tine și îmi aduc aminte de începutul carierei tale. La 19 ani, tu nu aveai un corp de 19 ani, așa cum aveai la 35-36…
- Deloc, deloc. Am fost bolnav atunci. Trăiam într-o… (se uită în gol și își caută cuvintele). Nici nu știu cum să încep. E o perioadă grea. Eram în condiții mizere. Am fost cumpărat de clubul privat Blănuri Oradea de la Baia Mare. Am mers la Oradea și stăteam într-un internat, erau condiții mizere. Din păcate am avut o infecţie în sânge, un stafilococ. (se oprește) E o perioadă de care nu-mi place să vorbesc.

- …
- Am avut doi ani probleme cu stafilococul, între 18 și 20 de ani. Nu puteam nicicum să mai joc. Îmi apăreau tot timpul flegmoane, ajungeam la operaţie, luam antibiotice foarte puternice, iar trei-patru cinci luni nu puteam să joc. Aproape că nu mă puteam mișca. Atunci, toţi colegii mei de echipă de la FC Bihor plecau pe la 18 ani. Mihai Neșu a plecat la Steaua, mulţi, mulţi, dar eu din păcate eram bolnăvicios. Făceam multe injecţii și multe operaţii.

- Cum ai trecut peste?
- Marea mea șansă e că am avut ofertă să merg în Germania, la un club din liga a cincea, FK Clausen. Acolo era un antrenor român, Ștefi Nan. El îl cunoștea pe impresarul nostru, pe domnul Codoban, așa am ajuns acolo. Să fiu sincer, trebuia să joc, dar să și muncesc.

- Ce trebuia să muncești?
- La cărat, la tuns iarbă, ce-ţi dădea să faci. Pe lângă asta mai și jucai fotbal. Făceam trei antrenamente pe săptămână și un meci. Am fost tratat de stafilococ de socrul antrenorului meu care era veterinar.

- Serios? Cum de nu au reușit antibioticele și a reușit un veterinar?
- Da! Îmi trăgea sânge, mi-l amesteca împreună cu o soluţie și mi-l reintroducea în burtă. Nu știu exact ce făcea, dar din fericire m-a vindecat. Îi mulţumesc pe această cale că am scăpat de calvar.

- Te-ai gândit vreun moment să te lași?
- Nu. Am fost un luptător, îmi doream și mai mult. Și îmi doresc mai mult. 

Vezi aici întreaga emisiune GSP LIVE

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Pleacă Petrescu de la CFR? „Să mă dea afară! Ce pot să fac?” + mesaj pentru următorul antrenor

Legături între ministrul Marcel Vela și Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj: proiect public de 30 de milioane de euro catastrofal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  09 August 2020, 11:41

Un tratament asemanator i-am facut si eu la un cățel, la facultatea veterinara din București in urma cu vreo 15 ani! Profesorul de acolo mi-a zis ceva de autovaccin dar rezultatul tratamentului, la săracă cățelușe, nu a avut succes

3101575123247794
Alice Popa  •  09 August 2020, 09:29

Este impresionant cum poate evolua Hoban, la 38 de ani, intr-o echipa unde se pune mare accent pe conditia fizica! Este evident ca a dus o viata sportiva exemplara. El a ales, si a ales bine!!

valahu1950
valahu1950  •  09 August 2020, 08:36

Autohemoterapie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close