FOTBAL  »  Superliga  »  EDITORIAL

Ovidiu Ioanițoaia, devastator la adresa celor de la CSU Craiova: „De când vă credeți Știința? De ce vă identificați cu cine nu sunteți? Ca să induceți lumea în eroare?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 17:02

Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP, a comentat situația de la CSU Craiova, care a încheiat conturile cu Devis Mangia.

„La despărțire, printr-un alt comunicat mieros, Craiova l-a salutat pe tehnicianul italian și i-a urat succes. Între altele, pentru că a reușit „să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25”.

Fără supărare, care 23 de ani și care 25, din moment ce actuala echipă alb-albastră a fost primită neregulamentar, abuziv, asta-i altă discuție, direct în Liga 2 în 2013?! Mai mult, Curtea de Apel Timișoara a stabilit, printr-o hotărâre definitivă, că CSU nu e continuatoarea Științei și, pe cale de consecință, nu posedă palmaresul acesteia.

Și-atunci, ne identificăm cu cine nu suntem, ca să inducem lumea în eroare?! Răspundem unui abuz cu aceeași monedă?!

EDITORIALUL INTEGRAL AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
198939213804366
Adrian Addryano  •  17 Mai 2019, 22:57

Rușinea fotbalului românesc fără istorie și palmares băgată ilegal direct in liga a doua promovată ilegal la doar opt luni de la înființare așa cum au stabilit clar și irevocabil instanțele de judecată.

2112989815403551
Iulian Mitra  •  18 Aprilie 2019, 10:12

Ba fraților ce Craiova....voi maxim la stadion puteți striga csu sau PSD echipa asta a fost înființata pentru a se da un loc Craiovei in liga a doua ca au fost desființați abuziv...ce echipa au desființat abuzi?asta a voastră care ziceți ca e din 1993 ca e palmaresul?daca sa desființat o echipa abuzi a cuiva nu trebuia sa i se dea tot lui locul?si in plus dacă echipa asta nu a mai jucat din 1993 ce am făcut i-am păstrat și ei un loc in liga a 2 a ca poate poate o învia peste 100 de ani sa aibă locu acolo asigurat ca noi suntem Craiova aia de la u Cluj petrolu Timișoara niște prostu o ia din liga a 4....cu o așa gândire ca a voastră se duce dracu țara asta....cum ar veni dacă se face un abuz contra noastră niște nenorociți dacă se face pt noi Ciocu mic și joc de glezne

suporterucv
suporterucv  •  18 Aprilie 2019, 00:37
Postat de Adrian Addryano pe 17 Aprilie 2019, 19:53

Un hibrid politic infiintat ILEGAL în anul 2013.Rușinea fotbalului românesc fără istorie și palmares cum au stabilit clar și irevocabil instanțele judecătorești.Un hibrid politic băgat ilegal direct in liga a doua promovat ilegal la doar 8 luni de la înființare.In acest hibrid politic ilegal nu văd decât minciuna, ipocrizie,hoție și demagogie.Tot la fel de bine ai putea susține echipele din București care sunt construite pe același calapod securisto-politic!!!!!

Stai linistit baiete...nu te mai agita atat. In fotbalul romanesc exista o singura echipa care se cheama legal UNIVERSITATEA...echipa din liga 1. Indiferent ce va decide justitia in privinta palmaresului (pt ca procesul nu este incheiat !!!), palmaresul va fi in mintea suporterilor. Nu-l va putea sterge nimeni de acolo, atat timp cat echipa lor se numeste Universitatea. Oricum, nici echipa din liga a 3-a nu detine nimic. Nici marca si nici palmares !!! Asa ca liniste !!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează