FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine este jucătorul surpriză de la FCSB care ar putea fi selecționat de Mirel Rădoi: „Cred că o să fie la echipa națională, nu are cine să fie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 10:53 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 11:00

Ovidiu Popescu (26 de ani) a fost reprofilat pe postul de fundaș dreapta la FCSB și a avut evoluții extrem de bune în partidele disputate în 2021, iar jucătorul ar putea fi selecționat de Mirel Rădoi pentru primele partide din preliminariile Campionatului Mondial: Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Ovidiu Popescu (26 de ani) a fost reprofilat pe postul de fundaș dreapta la FCSB și a avut evoluții extrem de bune în partidele disputate în 2021, iar jucătorul ar putea fi selecționat de Mirel Rădoi pentru primele partide din preliminariile Campionatului Mondial: Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Basarab Panduru: „Cred că o să fie la echipa națională, nu are cine să fie”

„Cristi Manea și Ovidiu Popescu, cred că amândoi vor fi la echipa naţională, nu are cine să fie. ”Lampard”, 50% în acest moment cred că o să fie la echipa naţională, nu are cine să fie” a declarat Basarab Panduru pentru TV Telekom Sport.

Ovidiu Popescu a evoluat în 20 de partide pentru FCSB în acest sezon, iar în ultimele 5 meciuri a jucat pe postul de fundaș dreapta. Supranumit „Lampard” de Gigi Becali, Ovidiu Popescu ar putea debuta pentru echipa națională dacă va continua evoluțiile bune din acest început de an.

8 selecțiia strâns Ovidiu Popescu la România U21, pentru care a marcat un singur gol

FCSB l-a cumpărat cu 200 de mii de euro pe Ovidiu Popescu de la ACS Poli Timișoara în 2016, iar jucătorul de 26 de ani a strâns 140 de prezențe în tricoul roș-albastru, pentru care a marcat 4 goluri și a livrat 10 pase de gol.

650.000 de €este cota de piață a lui Ovidiu Popescu, conform Transfermarkt

Programul echipei naționale în luna martie:

  • Etapa 1 (25 martie 2021): România - Macedonia de Nord - Stadionul Ilie Oană
  • Etapa 2 (28 martie 2021): România - Germania - Arena Națională
  • Etapa 3 (31 martie 2021): Armenia - România - Vazgen Sargsyan Republican Stadium 

VIDEO. Sorin Căliniuc despre Ovidiu Popescu, de la FCSB: „Când l-am văzut fără tricou i-am zis: Băi băiatule, tu trebuia să te duci la MMA”

Citește și alte știri din Liga 1:

Constantin Budescu poate ajunge mâine la FCSB » Ce lovitură pregătește Gigi Becali în ultima zi de mercato

Revine la CFR Cluj? Al Shabab l-a „sacrificat” pe Giedrius Arlauskis!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
furia.roja
furia.roja  •  07 Februarie 2021, 11:47

FCSB a reuşit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, 13 milioane de euro, dar clubul nu se va bucura prea mult de banii pe care i-a primit de la Parma pentru Dennis Man. Gigi Becali a dezvăluit că va retrage aproape toţi banii, în contul unei datorii pe care FCSB o are către el

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Februarie 2021, 11:07

Daca meciurile vor fi arbitrate de Coltzerscu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează