FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ovidiu Popescu, despre incidentul de la Dinamo - FCSB: „Pagube? Cât poate să coste?”

Gestul lui Ovidiu Popescu după Dinamo - FCSB +2   FOTO
Gestul lui Ovidiu Popescu după Dinamo - FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 23:20 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 00:58

Ovidiu Popescu (26 de ani) a comentat incidentul de la finalul meciului câștigat de FCSB cu Dinamo, 1-0, când a lovit și a rupt placajul de deasupra tunelului care duce la vestiare, pe care era inscripționat „FC Dinamo București 1948”.

„Pagube? Nu cred că am produs pagube. Nu am vrut, eram foarte bucuros că am câștigat. Nu credeam că este așa subțire acea pancartă, nu mă gândeam că se poate sparge atât de ușor. Nu am primit nicio factură, nu cred că se pune problema să o plătim. Cât poate să coste? Nu mă interesează de alte cluburi, trebuie să ne vedem de treaba noastră”, a spus Popescu la TV Telekom Sport. 

Este o înfrângere la care nu ne așteptam. Eu zic că am controlat jocul de la început până la final, am făcut un joc bun, numai că nu am reușit să înscriem. Din câte am înțeles în prima repriză am avut și un „11 metri” la Moruțan care nu ni s-a dat, nu știu de ce. Cred că ar trebui să fie mai atenți arbitri la fazele acestea, am auzit de la mijlocul terenului că l-a lovit pe Moruțan - Ovidiu Popescu, după FCSB - Academica Clinceni 0-1

Gestul lui Ovidiu Popescu după Dinamo - FCSB 0-1

La finalul meciului din „Ștefan cel Mare” dintre Dinamo și FCSB, disputat pe 3 februarie, Ovidiu Popescu a sărbătorit cu exces de zel. Fundașul dreapta la roș-albaștrilor a lovit cu palmele și a rupt placajul de la intrarea în tunelul care duce la vestiare. 

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a anunțat, mai în glumă, mai în serios, că Dinamo va trimite factura pentru stricăciuni rivalei FCSB. „«Mr. Miyagi» Popescu se poate reprofila fără probleme după această «execuție» senzațională. Ar face carieră de succes în MMA sau arte marțiale. 

Lăsând gluma la o parte, sunt convins că educația lui e alta și că a fost doar o frustrare necontrolată de care nu e mândru nici el, nici clubul lui .Poate ar fi bine să copiem fotbaliștii din străinătate și la comportament, la relația de respect pe care o au în afara terenului. Deci, unde trimitem factura?”

FCSB - Clinceni 0-1 // Toni Petrea: „S-a exagerat cu acțiunile individuale”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - Clinceni. Gigi Becali a rezistat un singur meci » 3 schimbări la pauză: Florinel Coman, pedepsit!

Toni Petrea își pune vedetele la punct: „Am abuzat de acțiuni individuale! Vor să facă prea multe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dansy
dansy  •  08 Februarie 2021, 15:56

Aici n u discutam despre pagube si despre educatie.Aces Ovidiu Popescu este needucat si brutal in joc.In fiecare meci face 5-6 faulturi grosolane si arbitrii nu le sanctioneaza pentru ca nu sunt de galben,dar sunt dure/grosolane.Dar niciun arbitru nu tine cont de numarul faulturilor asa cum este corect.Popescu ar fi trebuit sa ia galben in fiecare meci pentru faulturi repetate dar cine sa vada? GSP-nu-comisia de arbitri-nu,arbitrii-nu.Rusione tuturor care ar trebui sa vada si sa comenteze aceste fapte ale acestui fotbalist grosolan.

laurenti001
laurenti001  •  08 Februarie 2021, 13:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Februarie 2021, 10:29

Peste cativa ani de zile acest popescu, sigur va fi antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Imi aduc aminte ca actualul selectioner a avut nu chiar de mult o reactie asemanatoare pe la Bistrita. Se poate vedea ca este o traditie acolo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close