FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Ovidiu Stângă îl desființează pe Daum: "Aducerea lui a fost un eșec"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 18:36

Ovidiu Stângă (44 de ani), gloria Universității Craiova, în prezent antrenor secund la echipa de fete a olandezilor de la PSV, analizează modul în care Viitorul lui Hagi a câștigat campionatul.

"Nu m-a surprins Gică, pentru că ştiu cum lucrează şi atâta timp cât lucrezi bine se văd rezultatele. Au trebuit 7 ani, dar cine aşteaptă 7 ani în România? Numai un om care ştie fotbal şi a jucat fotbal, numai unul care are o gândire şi o filozofie serioasă poate să facă ce a făcut Gică.

Eu mă aşteptam să câştige titlul, dar nu atât de repede. Asta da dovadă că cei care sunt în România şi sunt în competiție cu Gică poate nu lucrează atât de bine ca el", a declarat Ovidiu Stângă la TV Dolce Sport.

"aducerea lui daum, un eșec!"

Stângă a vorbit și despre selecționerul Christoph Daum, care n-a reușit să califice naționala României la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

"Dacă ne uităm la antrenorul primei reprezentative, a avut parte de susţinere din partea tuturor. Şi rezultatele au întârziat să apară! Nu ştiu dacă un român avea atâta credibilitate şi atât susţinere din partea a tot ceea ce înseamnă fotbal în România.

Eu sunt de acord şi mă bucură faptul că federaţia susţine antrenorul, dar îmi doresc că şi antrenorii de la tineret sau copii şi juniori să fie susţinuţi cum e susţinut antrenorul de la prima reprezentativă.

Dacă ne uităm după rezultate, pot să spun că a fost un eşec aducerea lui, dar nu ştiu dacă un eşec total. Dacă filosofia federaţiei a fost să obţină rezultate pe termen mediu şi lung, rămâne să vedem", a adăugat Ovidiu Stângă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romulus65
romulus65  •  02 Iulie 2017, 20:47

Domnilor de la GSP nu va transformati intr-un ziar de cancan. Ce este cu acest titlu ,, Ovidiu Stanga il desfiinteaza pe Daum"? Ovidiu Stanga si-a spus in mod pertinent opinia lui la un post de televiziune, probabil intrebat de reporter, dar din ceea ce spune nu rezulta ca il desfiinteaza pe selectioner.

romulus65
romulus65  •  02 Iulie 2017, 20:28
Postat de ortega pe 02 Iulie 2017, 20:06

***

Oricine poate sa-si spuna parerea despre antrenorul echipei nationale inclusiv Ovidiu Stanga. Ca fost fotbalist, nu conteaza unde antreneaza sau daca are licenta PRO, opinia lui are mai multa greutate decat opinia mea sau a ta deoarece cunoaste mult mai bine fenomenul fotbalistic.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iulie 2017, 20:25

Scoaterea din context ...ma gazetari...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close