LIGA 1  ·  RAPID

Pa, Pancu!

Articol de - Publicat joi, 03 iulie 2008 00:00

Mijlocaşul părăseşte Rapidul cu destinaţia Terek Groznîi. Conducerea explică despărţirea de idolul tribunelor: “A plecat pentru bani!”

Idolul fanilor din Giuleşti pleacă în Cecenia! Pancu a bă­tut deja pal­ma cu Terek Groznîi, ocu­pan­ta locului 9 în prima ligă din Rusia. Aseară el nu s-a mai antrenat ală­turi de rapidişti, ci separat, iar azi va pleca din cantonamentul din El­ve­ţia cu destinaţia Bucureşti, să-şi facă face bagajele pentru Groznîi!

Directorul general adjunct al giuleştenilor, Grigore Sichitiu, a explicat motivul despărţirii de mij­lo­caşul de 30 de ani: “În ultimele zile, lui Pancu nu i-a stat mintea de­cît la oferta avantajoasă a ru­şilor. L-a dat efectiv peste cap! Toţi ne-am rugat de el să nu plece, in­clusiv Peseiro, dar Daniel i-a spus an­trenorului că de data asta va alege cu mintea, nu cu inima”.

“Dacă simt că nu mai sînt dorit, plec în secunda doi. Eu sînt Pancu, nu mă umilesc!”, avertizase fot­ba­lis­tul acum cîteva zile, în GSP. El in­tuia că nu va mai prinde un loc în primul “11”, după ce au fost transferaţi alţi doi ju­cători pe pos­tul său, Spadacio şi Julio Cesar.

Pancu îşi prelungise recent con­trac­tul cu Rapid pe încă un an, dar a fost lăsat să plece gratis. “Apre­ciind tot ceea ce a făcut Pancu pen­tru Rapid, nu am avut nici o pre­ten­ţie financiară în cazul acestui tran­sfer”, au explicat oficialii.

175.000 de euro era salariul anual pe care urma să-l primească Pancu la Rapid, sumă de 3 ori mai mică decît cea pe care o va încasa la Groznîi

4 trofee a cîştigat Pancu în Giuleşti, un titlu şi trei Cupe. El are 55 de goluri în 142 de meciuri jucate în Liga 1 pentru Rapid

“Nu-i problemă. Mergem înainte, vom aduce jucători care să îl înlocuiască pe Pancu”
Fathi Taher acţionar Rapid

“Am şi eu un nume, o carieră, nu o să fiu niciodată o povară pentru echipă! N-am fost atîrnător şi nici nu voi fi vreodată!”
Daniel Pancu acum trei zile în GSPReacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (20)
 •  03 Iulie 2008, 17:02

Bravo , Pancone , in al 25-lea ceas te-ai luminat si-ai uhrinat pe crapidisti ... Da-i mintea cea de pe urma lui Pancone... Bine c-ai scapat , de-acum nu mai esti obligat sa mananci carne de lebada

 •  03 Iulie 2008, 14:02

toti spurkatii de GHENceA sa taca si sa suga

 •  03 Iulie 2008, 12:01

Iti vom simti lipsa Pancule. :( Mergi cu bine si la final de cariera mai vino odata in micul Giulesti. TE VOM IUBI MEREU. Ramas bun.

Vezi toate comentariile (20 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1