FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero anunță un audit la club: „Suntem conștienți că în mod sigur vor apărea datorii” » Cine la va plăti

De la stânga la dreapta: Marcos Rubino, Dorin Șerdean, Pablo Cortacero, Alex Couto, Rufo Collado +10   FOTO
De la stânga la dreapta: Marcos Rubino, Dorin Șerdean, Pablo Cortacero, Alex Couto, Rufo Collado

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 16:12 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 16:40

Conducerea spaniolă a lui Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero, a susținut azi o conferință de presă în care au fost prezentate cele mai noi schimbări de la nivelul conducerii și planurile pentru viitorul apropiat.

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a dezvăluit că se va face un audit în cadrul clubului și că este sigur că vor mai apărea probleme financiare în perioada următoare.

„Problema banilor este una internă, nu-mi place s-o fac publică. Permiteți-mi să nu vorbesc despre aceasta. Toate actele s-au semnat și s-au dus la notariat. Este normal să facem un audit intern, financiar și juridic, pentru a putea ști realitatea. Pentru că de foarte multe ori pot fi ascunse. 

Nu știu ce a fost întrecut și de ce alți investitori au dat înapoi. Noi ne-am asumat oricum datoriile clubului. Acum, vom vedea dacă există și alte datorii care nu ne-au fost aduse la cunoștință. Suntem conștienți că în mod sigur vor apărea și altele. Suntem pregătiți pentru orice! Dacă apar alte datorii, ni le voi asuma”, a declarat Pablo Cortacero.

Am găsit un club cu foarte multe probleme de organizare, nu doar în plan sportiv. După cum ați observat, am încercat în cel mai scurt timp posibil să aducem echipa la nivelul optim
- Rufo Collado, director sportiv Dinamo:

VIDEO Noua conducere a lui Dinamo a susținut astăzi o conferință de presă la Săftica

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Conferință de presă Dinamo » Anunțuri făcute de noua conducere: „Ne așteptăm să găsim alte datorii. E greu să faci din noapte zi!”

Aici va fi noua casă a lui Dinamo: „Rămâne să vedem când semnează actele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno
creeperno  •  30 Septembrie 2020, 22:43

E al doilea audit ca stiu ca s-a facut si inainte de preluare audit

1745flo
1745flo  •  30 Septembrie 2020, 20:35
Postat de tatastrumf pe 30 Septembrie 2020, 17:48

Doar daca mananci ardei iute :)))

Se aude ca fc6b dispare!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  30 Septembrie 2020, 20:16
Postat de tatastrumf pe 30 Septembrie 2020, 17:49

"Am găsit un club cu foarte multe probleme de organizare, nu doar în plan sportiv. După cum ați observat, am încercat în cel mai scurt timp posibil să aducem echipa la nivelul optim" :))))))))))))) Cel mai optim a fost ca v-a batut UTA , o nou promovata :)))))))) Sa tineti tot asa ! :)

IN SCURT TIMP VOM RUPE FAȘUL, IN GENUL CELOR DE LA BAYERN MUNCHEN))) TOPOLA V-A DAT CU COEFICIENTUL IN CAP, DE LA IAȘI ATI LUAT 5)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează