FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero recunoaște că nu este patronul lui Dinamo: „A fost o oportunitate în București” » Ce conducător ar putea pleca în scurt timp

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 10:00 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 10:50

Omul de afaceri Pablo Cortacero a acordat un interviu presei din Spania în care a prezentat detalii despre Dinamo și despre investiția de la clubul alb-roșu.

Ibericul a recunoscut că el este doar un reprezentant al unei firme din Luxemburg, Benel International, firmă care a vrut să cumpere echipa Almeria și care vrea să mai investească într-un club din Spania în maximum doi ani.

Eu reprezint un grup de investitori din Luxemburg (n.r. - firma Benel International), care voiau să intre în fotbal, la nivel competitiv. Am fost aproape de a cumpăra Almeria, dar lucrurile nu au ieșit bine. Eu știu că ei caută acum ceva. Mi-au zis că în doi ani vor să cumpere un club în prima sau în a doua ligă din Spania. Caută un club cu potențial și cu fani. Acum, a fost o oportunitate în București și iată că suntem aici. Dinamo are un potențial destul de mare”, a declarat Pablo Cortacero.

Îl schimbă pe Bogdan Bălănescu?

Omul de afaceri spaniol a vorbit și despre schimbările de la nivelul conducerii, anunțând că vrea să aducă un director de marketing și un director general, post ocupat acum de Bogdan Bălănescu, cel căruia fanii îi cer demisia.

„Vrem să implementăm un proiect de top. Asta e filozofia. Rufo Collado este directorul sportiv și este ajutat de German Sorzano, care a fost la Betis, și de Garrido Santo, care căuta jucători pentru Alaves. Partea sportivă e acoperită cu profesioniști. Acum căutăm un director general și un director de marketing. Vrem profesioniști în fiecare departament”, a mai spus Cortacero.

Cine e Benel International

Costin Ștucan, jurnalistul Gazetei Sporturilor, publica într-un editorial intitulat „Cortacero, paravanul lui Borcea?”că firma Benel International SA este înființată în 2016 și are ca unic acționar o firmă obscură din Panama: Global Necary IAM SA. Avocatul care a înființat Benel International SA în numele firmei panameze Global Necary IAM SA este spaniolul Pablo Julián Ruiz de Peralta Casallo.  (Detalii pe larg AICI)

VIDEO Victor Becali: „Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea un fotbalist cu meciuri în Champions League, Europa League și Ligue 1 » Salariul cerut de jucător

EXCLUSIV Transferul lui Cătălin Straton la FCSB, analizat de fostul căpitan al lui Dinamo: „N-a părăsit echipa în condiții bune”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
creeperno
creeperno  •  20 Septembrie 2020, 22:38

Vor fi mai multi investitori in club, nu doar cortacero. Asa se procedeaza si in alte cluburi profesioniste din lume, cu pondere majora in spania

curious_george
curious_george  •  20 Septembrie 2020, 17:43

Este anormal sa nu stii cine e propietarul. Poate FCSB sau CFR sa cumpere 4-5 cluburi prin offshore si sa distruga competitia. Pot fi intreprinderi legate prin asociati. Nu as permite prin FRF ca un offshore sa cumpere un club

1325848880862927
Dragomir Costel  •  20 Septembrie 2020, 17:23

Ce va interesează cine este patronul la Dinamo sau va vine rau ca vedeti se ridica si va da cu toții de pământ Hai DINAMO

Vezi toate comentariile (47)
Comentează