FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU - POLI IASI

Pac-pac

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Meciul de la Buzău a început în trombă, cu două goluri marcate în primele 12 minute. Gazdele au deschis scorul prin Liţu (5), care a reluat din şase metri lovitura liberă bătută de Paleacu, iar moldovenii au egalat cu un eurogol al lui Sfîrlea (12). Apoi, jocul s-a stins complet pînă în prelungiri, cînd s-a încins o bătaie serioasă între cele două echipe. Homei a fost bruscat de Tudose, moment în care cei de pe băncile de rezerve au năvălit pe teren. Suporterii moldoveni au început să arunce cu pietre şi diverse obiecte spre galeria gazdelor, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Şi Ionuţ Popa a avut probleme în momentul în care se pregătea să dea un interviu la Telesport. Fanii buzoieni l-au luat la ţintă cu pietre, înjurîndu-l.

"Am fost ameninţaţi cu pistolul"
Plecaţi spre vestiare, moldovenii au avut parte de un şoc. "N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Masorul nostru a fost bătut, iar un individ cu o geacă maro l-a ameninţat pe Cristea cu un pistol la vestiare! Mă gîndesc să mă retrag din fotbal! Am înţeles să fiu înjurat şi scuipat, dar dacă se ajunge să se arunce cu sticle şi cu pietre şi să fim ameninţaţi cu pistolul, atunci încep să cred că ar fi bine să mă retrag. Familia este mai importantă", a comentat antrenorul Ionuţ Popa.


"Sînt probleme de care eu mă delimitez şi cred că alţii trebuie să le rezolve. Eu eram preocupat de jocul meu, restul nu contează. Important e că am luat un punct"
Andrei Cristea

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (20)
 •  15 Mai 2008, 21:17

Bai prostule... cine strica limba romana?invata gramatica in primul rand.macar stii greselile pe care le-ai facut?nu te mai considera asa smecher,ca nu esti nici un sfert dintr-un gunoi! Vezi cum scrii,cum te exprimi...mai du-te pe la scoala si invata..si apoi crtica-i pe ceilalti ca strica limba..analfabetule!

 •  04 Martie 2008, 19:23

Orasul iasi ar fi super frumos dar daca nu ar fi si locuit!!! Stiti cum se recunoaste mirele la o nunta in moldova? Are treningul cel mai nou!!! Cum zicea "moldoveni marshhhhh" a-ti stricat limba romana spurkatzilor!

 •  04 Martie 2008, 14:08

vino la noul magazin adidas de langa spitalul CFR, in micro 5, BUZAU preturi promotionale, produse original

Vezi toate comentariile (20)
Comentează