FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Păcăleală! Arlauskis a ajuns iar în situația în care se afla cînd a semnat cu Steaua

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2015 00:00

”Mă gîndeam să mă las de fotbal, atît de disperat eram că nu jucam!”, a povestit lituanianul cum se simțea în vara anului trecut. La Watford a redevenit o rezervă certă

Giedrius Arlauskis credea că a dat lovitura cu transferul în Anglia, dar e tratat în Premier League la fel ca în Rusia. Adică e rezervă nonstop! La Watford, o nou-promovată care l-a achiziționat gratis, după expirarea contractului cu Steaua, încă nu a debutat în campionat. Asta în condițiile în care s-au dus deja cinci etape din prima ligă engleză.

Managerul Quique Sanchez Flores l-a utilizat pe Arlauskis într-o singură partidă, în Cupa Ligii. Lituanianul n-a avut noroc nici măcar în acel joc. Watford a pierdut cu 0-1 și a fost eliminată de formația din eșalonul secund.

Nu mai apără nici la "națională"

Situația de la club s-a transmis și la "națională". Arla a avut ocazia să joace pentru Lituania în această perioadă, în care clubul îl ține rezervă. A rămas titular în reprezentativa baltică, pentru care a apărut în partidele cu Estonia și cu San Marino, din preliminariile Euro 2016. Primul joc a însemnat o înfrîngere, 0-1. Contra lui San Marino, Arlauskis a fost eliminat în minutul 50. În locul lui a intrat dinamovistul Cerniauskas, care a încasat primul gol marcat în deplasare de San Marino în ultimii 14 ani! Eliminarea îl va scoate temporar și din "națională" pe "Miko". Nici meciurile internaționale nu mai constituie o "fereastră" pentru el, urmînd să stea pe tușă în perioada următoare și la club, și în timpul partidelor Lituaniei.

E bun doar în România?

Arlauskis a semnat cu Steaua în 2014, după patru ani groaznici petrecuți la Rubin Kazan, cu doar 7 apariții la fosta campioană a Rusiei. A povestit cum se simțea atunci: "Mă gîndeam să mă retrag, atît de deprimat eram. Chiar le-am zis unor prieteni, cînd am avut oferta de la Steaua, că mai încerc și aici și dacă tot nu iese bine, mă retrag. Nu vreau să păcălesc fotbalul, să stau pe bancă și doar să iau bani".

Lituanianul a avut un contract pe un an cu roș-albaștrii, după care a plecat liber la Watford. S-a întors astfel la statutul de jucător de "backup", pe care-l avusese în Rusia.

3 sezoanea petrecut Arlauskis ca titular în ultimii 7 ani: două stagiuni la Unirea Urziceni și una la Steaua. Cu fiecare echipă a cîștigat campionatul în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Septembrie 2015, 21:36
Postat de Danut Ognean pe 17 Septembrie 2015, 17:14

asa-i trebuie mercenarului

asa e,doar banii conteaza,na poftim

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Septembrie 2015, 17:14

asa-i trebuie mercenarului

satyricon
satyricon  •  17 Septembrie 2015, 12:41
Postat de fangigi pe 17 Septembrie 2015, 12:08

A ajuns vai de cqpul lui in Premier League pe 40.000£ lunar, saracu! Plange zi si noapte! Ziceti mai bine ca muriti de ciuda ca v-a dat flit, numai ca adevarul doare!

Esti deosebit de "inteligent" ca de obicei!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează