FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pace pentru comision » Fraţii Becali aplaudă trecerea lui Alexe în avanposturi

Alexe este un produs sută la sută al lui Dinamo, joacă la echipa mare de trei ani, însă n-a cîştigat nici un trofeu
Alexe este un produs sută la sută al lui Dinamo, joacă la echipa mare de trei ani, însă n-a cîştigat nici un trofeu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 19:43

Fraţii Becali salută mişcarea tactică a lui Dario Bonetti, de a-l trece pe Alexe în avanposturi, un viitor transfer al acestuia urmînd să le umple conturile.

Întîi s-au împotrivit aducerii lui Dario Bonetti la Dinamo şi au spus că era mai viabilă o soluţie internă ca Ion Marin sau Cornel Ţălnar, apoi, după doar două meciuri, fraţii Becali au început să-l laude pe italian. Antrenorul de 50 de ani l-a reinventat pe Alexe, mutîndu-l în ofensivă, acest lucru fiind pe placul agenţilor care caută să-l transfere pe fotbalistul de 21 de ani în Occident.

Bonetti este încîntat de calităţile lui Alexe şi îi face acestuia lobby în Serie A: "Poate juca oricînd în acest campionat. Alexe e un jucător de mare talent, un patrimoniu al fotbalului românesc. Sînt foarte fericit pentru că e uşor să antrenezi un jucător ca el. L-am îmbrăţişat cînd am venit şi i-am spus să joace pe ce post vrea el".

Victor Becali a salutat decizia lui Bonetti şi l-a certat pe Ciobotariu: "Am văzut că Bonetti l-a folosit pe Alexe pe un post care i se potriveşte mai bine. A fost o mutare inspirată. Şi Ciobotariu trebuia să încerce să găsească o soluţie cînd a văzut că Marius a intrat într-un con de umbră".

3 goluri şi două pase decisive a reuşit Alexe în cele 19 meciuri jucate în acest sezon, în Liga 1

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Pregătirea a dus la declin!"

Dario Bonetti mizează pe motivaţia psihologică în acest final de sezon, sesizînd că echipa suferă la capitolul fizic. "Ar fi fantastic să putem cîştiga un trofeu repede. Echipa nu se află într-o perioadă bună, dar finala Cupei este un stimulent imens pentru a da totul. În campionat, deocamdată ne gîndim să ne îmbunătăţim prestaţiile. După un început fulminant de sezon, datorat poate unei pregătiri axate doar pe turul campionatului, acum ne aflăm într-o perioadă de declin", a spus antrenorul.

Revine Tamaş?
Gabriel Tamaş ar putea părăsi Premier League în această vară, antrenorul Roy Hodgson întocmind o listă cu jucătorii pe care nu va mai conta, pe aceasta regăsindu-se şi stoperul de 28 de ani. În cazul în care Gabi nu-şi va găsi un alt angajament, ar putea reveni în Ştefan cel Mare pentru a patra oară după perioadele 2002 - 2003, 2004 - 2005 şi 2008 - 2009.

Inbox:
- Bonetti a explicat rezilierea contractului cu Dinamo din 2009: "Ruptura a fost cauzată de motive extrafotbalistice. Cu jucătorii, clubul şi oamenii de acolo am avut o relaţie foarte bună!".
- Ioan Becali: "CFR se bate în acest moment la titlu cu două-trei echipe şi cred că va termina pe locul trei! Sigur nu va cîştiga pe terenul lui Dinamo, numai clujenii ştiu cum au luat cele şapte trofee!".
- Lăsat pe bancă în ultimele două partide, cu Gaz Metan şi cu Concordia, Srgian Luchin are şanse mari să reapară ca titular contra Ceahlăului, întrucît Pulhac e suspendat. Scarlatache va trece în stînga, iar Luchin ca fundaş dreapta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
florinch
florinch  •  19 Aprilie 2012, 13:49
Postat de flafy pe 19 Aprilie 2012, 11:34

Alexe nu este varf! veti vedea la meciul cu Ceahlaul daca Bonetti il va folosi tot varf cate ocazii va rata! meciul asta practic nu a avut alte ocazii...dar mai vorbim dupa meciul cu Ceahlaul!

Nu te mai numi suporter dinamovist.Alexe este si va ramane un jucator foarte talentat care va marca multe goluri de acum inainte.Decat sa fie folosit in stanga,unde nu putea sa faca mare lucru,maibine in centru,unde alaturi de M.Niculae pate revitaliza atacul lui Dinamo.Asta daca nu va incerca Niculae sa-l subordoneze pentru a marca numai el.

florinch
florinch  •  19 Aprilie 2012, 13:45

Au Becalihotii astia o foame in gat,ca ar fi in stare sa-i laude si pe amantii nevestelor lor daca acestia ar face astfel incat sa le aduca ceva bani in conturi.Lor le-ar fi convenit Ion Marin sau Talnar,antrenori pe care puteau sa-i manipuleze usor.Sper ca Bonetti sa stea cat mai mult la Dinamo si sa-i indeparteze pe acesti trantori de langa echipa.

viomarc
viomarc  •  19 Aprilie 2012, 12:39

Eratii Becali sa vorbeasca de Dinamo cand vor baga bani in echipa.De cel putin 10ani i-au supt pe Dinamo.Cu cat stau mai departe de Dinamo,cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează