FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pachet croat » CSU Craiova se întărește cu jucători de la Pandurii și ASA

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:00

După Mrzljak, care va semna astăzi, în Bănie e așteptat și Jazvici, fostul jucător de la CFR și ASA.

Craiovenii încearcă să-și astupe găurile din lot, după ce și-a dat afară 3 posibili titulari: Acka, Madson și Nuno Rocha. Cum perioada de transferuri s-a încheiat, iar oltenii caută jucători liberi de contract.

Astfel, conducătorii trupei din Bănie s-au orientat către doi croați, ambii cu prenumele Filip: Mrzljak și Jazvici. Amândoi au mai evoluat în Liga 1. Primul a jucat pentru Astra și Pandurii, de unde a plecat în decembrie, iar de atunci nu a mai fost legitimat nicăieri.

A fost la un pas de Dinamo, însă mijlocașul a cerut 50.000 de euro la semnătură, iar Negoiță a refuzat. Astăzi, Mrzljak se va întâlni cu oficialii Universității și, dacă nu vor apărea surprize, va semna un acord până la finalul sezonului.

Conform DigiSport, "leu" va deveni și Jazvici, 26 de ani. Acesta e un mijlocaș ofensiv cu talie, care poate evolua în ambele benzi. A ajuns la CFR în vara lui 2014, iar un an mai târziu s-a transferat la ASA Tg. Mureș. După un alt sezon a mers în Israel, la Hapoel Haifa, însă din tot din decembrie nu a mai prins nici un angajament.

1.200.000 €e cota celor doi: Mrzljak - 700.000 €, iar Jazvici - 500.000 €

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează