FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Pachet din Gorj! Stanca şi Cardoso ar putea ajunge la Dinamo

Oscar Cardoso, Cardoso, Pandurii
Oscar Cardoso, Cardoso, Pandurii

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Stanca şi Cardoso ar putea ajunge în Ştefan cel Mare, în contul celor 500.000 de euro datoraţi din transferul lui Ilie Iordache

Dinamo îşi pregăteşte deja terenul pentru perioada de transferuri din vară. Surse autorizate susţin că între conducerea roş-albilor şi cea a Pandurilor există un gentleman's agreement conform căruia portarul Răzvan Stanca şi fundaşul stînga Carlos Cardoso ar deveni "cîini" de la finalul acestui campionat. În iulie, gorjenii ar trebui să achite ultima rată din transferul lui Ilie Iordache, în valoare de 500.000 de euro, iar dinamoviştii ar renunţa la aceşti bani în schimbul celor doi fotbalişti.

Stanca e dorit insistent pentru că Ema Dolha alternează prestaţiile excelente cu cele penibile, iar cumpărarea definitivă a lui George Curcă de la Farul ar costa 250.000 de dolari. Goalkeeper-ul de 30 de ani al oltenilor a mai fost dorit în Ştefan cel Mare şi în iunie 2008, însă antrenorul de atunci, Mircea Rednic, l-a preferat în cele din urmă pe Dolha.

În privinţa lui Cardoso (25 de ani), brazilianul place mai ales pentru că poate acoperi lejer două posturi deficitare acum la Dinamo, cel de stoper stînga şi cel de fundaş pe aceeaşi parte. În vară, Pulhac ar putea fi lăsat să plece în străinătate, iar Zie Diabate n-a profitat de şansele care i s-au acordat.

22 de partide a jucat Cardoso pentru Pandurii în acest sezon, toate ca titular, reuşind o pasă decisivă şi un gol, chiar împotriva lui Dinamo

17 meciuri ca titular, toate integralist, a bifat Răzvan Stanca pentru gorjeni în acest sezon de Liga I

0 euro a costat Cardoso în ianuarie 2008. El a fost adus după ce a încheiat acordul cu Estrela Amadora (Portugalia)

55.000 de euro a costat Stanca, în vara lui 2008, cînd a fost cumpărat de la Farul

Iordache, în top 3 transferuri!
Pe lîngă Ştefan Radu, transferat la Lazio pentru 5,4 milioane de euro, şi Adrian Ropotan, plecat la Dinamo Moscova pentru 3 milioane E, Ilie Iordache a fost a treia mină de aur pentru "cîini". L-au vîndut pe actualul jucător al Rapidului pentru 1,5 milioane de euro, plus TVA, la Pandurii Tîrgu Jiu, plătibili în trei rate. Gorjenii au achitat pînă în prezent un milion de euro.

N'Doye, înapoi la Vaslui?
Dinamo ar putea să şi piardă fotbalişti importanţi la finele acestui sezon. Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a aruncat o ipoteză şocantă aseară, la Telesport: "Vă spun ceva în premieră: am vorbit cu N'Doye şi, dacă nu-şi va prelungi contractul cu Dinamo, care-i expiră în iunie, va veni înapoi la Vaslui!". Ousmane a fost cumpărat de roş-albi în ianuarie 2009, gruparea moldavă încasînd 450.000 de euro!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
 •  03 Aprilie 2010, 14:06

Vad ca nu stati degeaba,lesinatilor,pregatiti deja meciul de la Tg. Jiu. Stati linistiti,va mai scoate Prunea un rosu sau un penalty si mai adunati inca 3 puncte.

forumer
forumer  •  03 Aprilie 2010, 13:10
Postat de pe 03 Aprilie 2010, 04:28

haii mars! ce zici tu aici face numai jiji ciobanu si tot sunteti varza.

Wow, cate argumente ai adus! Chiar stii sa-ti exprimi un punct de vedere, felicitari, se vede ca esti dinamovist!

 •  03 Aprilie 2010, 09:12

condescu sper sa nu faci o prostie o sa vedem meciu cu dinamo o sa venim la meci si daca se simte ca meciu nu e curat o sa ai nu mai urari de bine m... dimano {hai panduri}

Vezi toate comentariile (9)
Comentează