FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pacientul Alexandre Durimel » Fundaşul va rata şi următoarele două amicale ale lui Dinamo

Durimel a fost adus gratis în vară, după ce primăvara trecută evoluase la CS Severin
Durimel a fost adus gratis în vară, după ce primăvara trecută evoluase la CS Severin

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 23:19

Francezul de 23 de ani ratează cel puţin încă două amicale, cu Korona Kielce şi cu Dinamo Kiev, din cauza unei contracturi musculare ce nu-i permite decît antrenamente uşoare.

Alexandre Durimel are probleme serioase, e clar! Cînd devenise prima opţiune pentru a-l înlocui pe Srgian Luchin, plecat la Botev Plovdiv, apărătorul de 23 de ani plăteşte din cauza terenurilor grele pe care a jucat în luna noiembrie 2013.

Fotbalistul a efectuat ieri un control medical, la care a ţinut să asiste şi antrenorul Flavius Stoican, în urma căruia verdictul a fost că are contractură musculară la piciorul drept.

Thicot - Grigore, în centrul defensivei
"Bine că nu-i ruptură! Două-trei zile va continua pregătirile separat de grup, apoi se va reintegra în lot. Nu va juca în primele partide amicale, ne dorim să-l avem apt apoi", a comentat tehnicianul pentru Gazetă.

Durimel nu a putut evolua nici în amicalele din Antalya, nu a fost forţat. În aceste condiţii, se estimează că Dinamo va începe sezonul, posibil şi primul Derby de România, cu Steaua, la începutul lui martie, cu perechea de stoperi Thicot - Grigore.

25 de meciuri are Durimel în Liga 1, dintre care 8 la Dinamo. N-a marcat niciodată

205 e indexul InStat al lui Durimel, al treilea de la Dinamo, după Grigore (211) şi Thicot (206)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  30 Ianuarie 2014, 21:46
Postat de adi_dinamovistul pe 30 Ianuarie 2014, 20:26

HELLOOOOO!!!!ne trebuie un FUNDAS CENTRAL si un MIJLOCAS DE CREATIE neaparat....!!!!eu nu stiu ce asteapta negoita....nu avem cu sa ne prezentam asa in campionat!..RUSINE NEGOITA!!

Comentariul tău...ne trebuiesc mai multe, doar ca la ora asta o sa ne multumim cu ce este!

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  30 Ianuarie 2014, 20:26

HELLOOOOO!!!!ne trebuie un FUNDAS CENTRAL si un MIJLOCAS DE CREATIE neaparat....!!!!eu nu stiu ce asteapta negoita....nu avem cu sa ne prezentam asa in campionat!..RUSINE NEGOITA!!

explorer21
explorer21  •  30 Ianuarie 2014, 15:42
Postat de cainerau1953 pe 30 Ianuarie 2014, 14:03

trebuie sa mai luam urgent un stoper !!! Thicot este inchizator iar Asanovic nu are ce cauta la Dinamo, e praf ca jucator, deci automat ne trb un om akolo care sa faca cuplu de fundas central alaturi de Grigore care din cate se pare va pleca si acest tradator !!! am o solutie din Romania dar nustiu daca vor fi toti de acord cu mine: Cristian Sarghi de la Otelul !!!

Odata era bunisor, dar in retur a fost praf! A provocat cateva penalyuri si multe gafe in aparare! Poate nu mai are nici tragere de inima! Cândva juca in Liga iar acum....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează