FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA

Pădureanu îl îndepărtează pe Moraes de Steaua: "Îl dau pe mai mult de un milion, are oferte tari din străinătate!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, dezvăluie că are oferte de transfer de la grupări importante din străinătate pentru Junior Moraes şi îl invită la negocieri pe patronul Stelei, Gigi Becali.

"Nu depinde numai de Moraes dacă ajunge la Steaua. Trebuie ca el să vrea, Steaua să-i dea salariul pe care-l cere şi să vină să-l transfere de la noi. Are contract mare Moraes, e la nivelul multor jucători străini de valoare din România. Nu spun cît, dar vă asigur că ia bani mulţi. Nu-l obligă nimeni pe Gigi Becali să dea cît cerem noi.

Una e să mănînci pîine neagră şi alta cozonac, iar Moraes e cozonac. Veţi vedea că băiatul pleacă pe mai mulţi bani decît se vorbeşte acum. Are oferte clare din străinătate, dar aştept să văd de unde pot lua mai mult", a spus Pădureanu la GSP TV Plus.

Playtech: Simona Halep, AROGANŢĂ MAXIMĂ. Ce bolid unic în România şi-a cumpărat. Toţi şoferii au fost uluiţi în trafic


Comentarii (13)
gio1
gio1  •  13 Decembrie 2010, 03:16

ONORATA INSTANTA (care judeca cazurile transferurilor cu bani la sacosa), dupa cum se vede padureanu este foarte bolnav si nu poate sa se prezinte la proces, insa e toata ziua la stadion, este foarte activ la club si in presa! Prin urmare, va rugam sa nu luati in considerare dosarul medical (partial schmenuit) depus de avocatul inculpatului padureanu, si sa emiteti mandat de aducere ca si pentru ceilalti inculpati. Sfidarea legilor a fost preocuparea de o viata a acestui personaj !

vladsefu
vladsefu  •  12 Decembrie 2010, 00:46

:))

johnnyb
johnnyb  •  11 Decembrie 2010, 21:46

Daca l-ar fi dat la Steaua, si cine stie poate ca acolo va ajunge, toti stelistii l-ar fi ridicat in slavi pe Moraes. Cum sa nu fie bun Moraes, berbecilor? Pai, asta le da clasa lui Stancu, Surdu, Kapetanos! E mai bun si decat Traore; poate e cel mai bun varf de atac din tara. dac-ar fi avut si niste coechipieri mai talentati facea ravagii. Ca nu se mai vinde branza asa de bine, asta-i altceva!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează