FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA

Pădureanu: "N-avem nici o ofertă pentru Moraes! Are clauză de reziliere de două milioane"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, vorbeşte despre situaţia vedelor echipei ardelene, Moraes şi Hora, curtaţi de cele mai importante cluburi din Liga I.

"Lui Moraes, deocamdată, nu am vrea să îi dăm drumul. Are clauză de reziliere de două milioane de euro. Dacă plăteşte cineva clauza, nu am ce să-i fac. Dacă ar fi după mine, nu i-aş da niciodată drumul. Sînt convins că îi vom avea şi sezonul viitor. Nu am primit de nicăieri vreo ofertă pentru el.

Hora are un alt regim faţă de Moraes. Am stat de vorbă cu el şi i-am spus că are toată înţelegerea din partea mea. Totuşi, nici pentru el nu avem nimic concret. Nu cred că-l vrea Dinamo, am vorbit joi cu Borcea şi nu mi-a spus nimic", a explicat Pădureanu la SPT FM.

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (5)
 •  28 Mai 2010, 16:28

Clauza este pentru viitor, in caz ca va juca excelent in continuare. Cu siguranta daca primeste 1.200.000 il da imediat acum. Desi e firesc sa fie mai scump decat Kapetanos sau Cristea ca a dat mai multe goluri decat ei/meci si e mai tanar.

bek
bek  •  28 Mai 2010, 15:09

2 miloane de ce anume ??? de vorbe poate !

sportix
sportix  •  28 Mai 2010, 14:32

Jucator excelent Moraes. Sunt sigur ca va pleca de la Bistrita. Oricum merita 2 milioane la talentul si varsta lui. Probabil va ajunge la CFR, Vaslui sau Timisoara...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează