FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA FRF

Pădureanu: "O să se ajungă să se tragă cu pistoale în Liga I"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 19:49

Jean Pădureanu spune că echipa sa a fost prinsă la mijloc într-un război al lui Marius Stan cu Poli Timişoara, clubul lui Marian Iancu

 

"Documentele prezentate la licenţiere au fost foate clare, Bistriţa nu are nici o problemă. Avem confirmarea de la Finanţele Publice că sîntem în proces, deci nu s-a greşit cu nimic. Nu pot fi lipsit de caracter să dau vina pe alţii. Domnul Sandu susţine, şi are dreptate, că nu se poate băga în procesul de licenţiere. El are dreptul să schimbe regulamentul în bine. Nu ne pot lua dreptul la criteriul sportiv.

Am vorbit cu Marius Stan, el are ceva cu Timişoara şi cu Iancu, nu cu mine. Dacă se judecă aceste cazuri separat, e de acord să rămânem în Liga 1. Nu ştiu dacă face bine cu aceste răutăţi, s-ar putea să ajungă şi el în această situaţie. E păcat că s-a ajuns la aceste scandaluri. O să se ajungă să se tragă şi cu pistoalele", a spus Pădureanu la televiziunea sportro.

În urma şedinţei de astazi a Comitetului Executiv, Poli şi Bistriţa rămîn RETROGRADATE! Cele două echipe mai speră într-o decizie favorabilă dată de TAS, însă nu se ştie exact dacă TAS-ul are competenţa necesară pentru acest caz. Desfăşurarea aiuritoare a evenimentelor petrecute azi la sediul FRF o găsiţi AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Iunie 2011, 22:42

Mie imi pare rau de Timisoara, care juca fotbal si aducea un plus campionatului, de Bistrita ma bucur pentru ca de ani de zile trage campionatul in jos, face trafic de puncte si obiectivul e salvarea de la retrogradare. Campionatul nu are nevoie de echipe ca Bistrita! Mai bine l-ar aresta pe Iancu si ar lasa Timisoara in divizia A, asta ar fi dreptate.

bignuc
bignuc  •  20 Iunie 2011, 23:30
Postat de eliza_betin pe 20 Iunie 2011, 22:08

“Si am mai vazut sub soare ca pe scaunul dreptatii sta faradelegea si in locul celui cucernic cel nelegiuit. Si am zis in mintea mea: Dumnezeu va judeca pe cel drept ca si pe cel nelegiuit, caci este timp pentru orice punere la cale si pentru orice fapta”. (Ecleziast, cap III, 16-17).

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea chiar sa se intample.

spinoza
spinoza  •  20 Iunie 2011, 23:07

Tataieeeee!!! Aia cu pistoalele a fost in 1907! Acum sunt la moda armele biologice! Adica b@sinile pe care le tragi matale pe la sedinte...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează