FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Pădureanu: "Şumudică l-a contactat pe Moraes, Rapid e într-o gravă culpă"

Jean Pădureanu
Jean Pădureanu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, îi acuză pe cei de la Rapid de mijloace nepotrivite prin care au încercat să-l transfere pe Junior Moraes.

"Datorită parcursului bun pe care l-a avut, toată lumea a început să se intereseze de Moraes. Cine nu ajunge la struguri zice că-s acri. Domnul Şumudică, care a fost antrenor aici, şi-a început cariera de antrenor, a insistat foarte mult să-l aducă la Rapid, dar prin mijloacele cele mai nepotrivite. El şi alţii de la Rapid au început să destabilizeze Gloria Bistriţa. Şumudică l-a contactat pe fotbalist, Rapid e într-o gravă culpă. Trag un semnal de alarmă pentru cei din jurul lui, dar sînt convins că nu a făcut-o de capul lui.

Deocamdată mă mulţumesc să semnalez această problema, voi vedea ce voi face dacă se va continua aşa. Nu mă voi duce niciodată să reclam pe cineva, dacă nu rezolvă ei, asta e.

Noi sîntem dispuşi să-l vindem pe Moraes, dar nu în condiţiile dorite de ei. Cu cîţiva ani în urmă l-am dat pe Sînmărtean împrumut la Rapid, după ce i-a expirat contractul ei mi-au făcut o ofertă, dar cei de la Panathinaikos au oferit de 3 ori mai mult. Văzînd că se duce acolo, a apărut în presă că Sînmărtean ar fi bolnav de hepatită. Sînt cluburi care practică aceste lucruri neordodoxe.

La finalul sezonului, am stat de vorbă cu Moraes şi tatăl lui, care e impresar. Se poate transfera oricînd, va trebui să găsească însă un club a cărui ofertă să mulţumească şi clubul, şi pe jucător.

Mi-aş dori şi eu să am în palmares în cariera care s-ar putea încheia azi, mîine, din cauza vîrstei, să am doi fotbalişti fraţi, care să fie renumiţi în tot fotbalul românesc. Aştept să discut cu tatăl jucătorilor să vedem ce pretenţii au, dacă nu depăşesc posibilităţile noastre", a spus Pădureanu la "Contraatac", de la GSP TV.
Despre partida din prima etapă, contra lui poli Timişoara, Pădureanu a zis: "Mergem la Timişoara să ne apărăm corect şansele, să încercăm să nu pierdem, să cîştigăm, dacă putem. Am adus mulţi jucători, azi se va definitiva lotul, iar miercuri îl facem public. Alcătuim un lot de 23-24 de jucători pentru a ne realiza obiectivul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bunicu
bunicu  •  20 Iulie 2010, 20:12

Domnule Padureanu un mos senil acum a venit vremea lui" VORBA SI MINCIUNA PASUL SI BESINA.Mosule a trecut vremea cooperativei nu te mai crede nimeni.Mosule daca ai nepoti ocupate de ei.Ascunde-te ca acum ride lumea de tine.Nu mai tine minciunile tale si nici santajul facut mascat.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  20 Iulie 2010, 19:38

Sa-l dea unei echipe care joaca in cupele europene si asta mai repede ca sa se integreze in lot, ca avem nevoie de puncte la coeficient.La Rapid ce sa faca sa se scufunde odata cu zbarciogul de Copos care este in criza de cand il stim?

thebluestlion
thebluestlion  •  20 Iulie 2010, 19:24

Padureanu sa-l vanda pe Moraes la Steaua, Dinamo sau Timisoara si se termina telenovela :)) Oricum Piti vrea sa-l vanda pe Kape si l-a blocat pe Moraes :) De asta nu lasa nici bosorogul la pret!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează