FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA

Pădureanu: "Şumudică nu mai vrea să rămînă la Gloria"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa se consolează cu ideea că Marius Şumudică va semna cu Rapid şi îi caută acestuia înlocuitor.

"În această perioadă am avut o întâlnire cu Marius Şumudică, în urma căreia a cerut să-l mai păsuiesc puţin, câteva ore, cu răspunsul în privinţa continuării colaborării noastre, pentru a-şi fixa punctul de vedere.

Am uzat amândoi de cuvânt. Ulterior, nu a mai dat nici un răspuns. Înseamnă că nu mai doreşte să lucreze la Gloria. Degeaba vrea preşedintele să fie om de onoare, dacă nu are cu cine.

În ceea ce priveşte banca tehnică, avem timp să luăm o decizie până la reluarea pregătirilor. Mai avem câteva variante şi vom anunţa în timp util, atunci când va fi ceva definitiv", a spus Jean Pădureanu într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (4)
 •  29 Mai 2010, 15:37

multumim pt ce ai facut, acum poti pleca Bistrita nu te mai vrea.

 •  29 Mai 2010, 15:08
Postat de ady_raul pe 29 Mai 2010, 14:51

dati foc:)) poi tu ai refuza rapidul in dauna bistritei sa fim seriosi.

DA-TI tu foc. Aici nu e vorba de a refuza Rapidul. Dar peste tot pe unde a fost a facut la fel. Caracter ZERO la sumudica

ady_raul
ady_raul  •  29 Mai 2010, 14:51
Postat de pe 29 Mai 2010, 14:21

Sumudica e un ZERO. De la toate echipe unde a antrenat a plecat asa. Padureanu i-a oferit ocazia de a antrena in LIga I si acum ii intoarce spatele. Nesimtitul de sumudica.

dati foc:)) poi tu ai refuza rapidul in dauna bistritei sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează