FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - GLORIA BISTRIŢA 0-1

Pădureanu: "Toţi băieţii mei la un loc cîştigă aproape cît Wesley"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a comentat victoria înregistrată de ardeleni pe terenul lui FC Vaslui, fiind de părere că principalul merit pentru parcursul excelent al echipei din retur îi revine tehnicianului Marius Şumudică.

"Am obţinut un rezultat excelent. Secretul e că avem cel mai dăruit jucător de parte stîngă, pe Moraes, dar meritul principal îi revine lui Şumudică. Stăpîneşte vestiarul, dar ştie să fie şi prieten cu jucătorii cînd e nevoie. Dacă scăpăm de retrogradare, mă retrag din linia întîi şi rămîn în coada zmeului.

Toţi jucătorii meu la un loc cîştigă aproape cît Wesley. Cel mai mare salariu de la Gloria e de 60.000 de euro pe an, noi stăm bine la bonusuri, dar nu spun primele pentru că mi-e frică să nu ne copieze adversarii. Cu excepţia jocului de azi, mi se pare că Vasluiul joacă cel mai bun fotbal din campionatul nostru", a spus Pădureanu la Premium Liga, pe GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  15 Martie 2010, 01:12
Postat de pe 14 Martie 2010, 19:40

wesley nu mai vrea marire de contract???nu este in stare sa dea gol unei ekipe ca bistrita!!?? parca era mare profesionist!!!??rusine fc vaslui!!!

Cred ca am ajuns sa suferim cu totii de teoria conspiratiei ..ce comentarii sunt astea ?? cum sa fie blat ?? unde era vaslui cu 3 puncte astea , ganditi-va ..cat insemnau pt ei ,mai bine ati zice ca nu au antrnor ..si s-a vazut si la meciul cu brasovul ..

 •  14 Martie 2010, 21:41

Nea ADI le-ai dat meciul,si din cauza asta au trebuit sa se umple de ridicol in fata portii goale niste jucatori care ar fi marcat si cu spatele la poarta din pozitiile alea.Prietenul la nevoie se cunoaste.Tata Jean stie de ce !

mchereja
mchereja  •  14 Martie 2010, 20:32

Ce ma bucur ca toate echipele din Liga I joaca la ora actuala numai pentru Gloria, sa-i dea puncte sa scape de la retrogradare. Nu mai exista titlu sau cupe europene, doar Bistrita... Ma da prosti sunteti...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează