FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Palici știe de ce are nevoie Dinamo ca să reintre în lupta pentru titlu: ”Muncă și curaj”

Palici mai are contract un an din vară cu Dinamo, roș-albii speră să-l poată ține spre a continua în Ștefan cel Mare
Palici mai are contract un an din vară cu Dinamo, roș-albii speră să-l poată ține spre a continua în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Antun Palici a înscris pentru prima oară în 2016 în remiza cu Pandurii (1-1), după o evoluție ce-a amintit de perioadele din toamnă când era jucătorul esențial pentru "haita" lui Rednic.

Jucătorul de care Edward Iordănescu s-a temut cel mai mult a punctat pe tabelă, însă nu putea să fie mulțumit la finalul partidei, a 6-a la rând în toate competițiile în care echipa sa n-a învins.

"Mă bucur că am marcat, dar îmi pare rău că n-a fost reușita victoriei. Nu suntem supărați, am jucat să învingem, ne-am dedicat fotbalului, doar că nu s-a putut mai mult. Trebuie să muncim mai mult și să ne concentrăm ca să învingem Astra, dacă vrem să rămânem în lupta pentru titlu. Nu suntem în criză, repet, trebuie să muncim mai mult, să sperăm în forțele noastre și să avem curaj. Credem în noi, îi avem pe cei mai frumoși fani alături, cu două-trei victorii la rând putem ajunge și pe locul 1", a comentat croatul.

Unde sunt Gnohere și Essombe?

Dinamo a ajuns la cota de 6 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Exact partidele care au marcat dispariția golgeterilor Gnohere și Essombe de pe lista golgeterilor. De când cei doi n-au mai punctat, "câinii" nu au mai învins, cinci remize și un eșec.

Au punctat, în schimb, Rotariu, Bicfalvi și Palici, doar trei goluri în 6 partide, însă Gnohere (13 goluri și 3 assist-uri) și Essombe (8 goluri și o pasă decisivă) nu au mai contribuit în mod special. Rednic i-a scuzat public, susținând că au și probleme medicale ce-au afectat evoluția lor în primăvară.

"Palici are calitate de a juca la echipe mari din Europa, dar i-ar trebui o ambiție mai mare. E singurul care ordonează jocul lui Dinamo, în față. Când nu merge el, nu merge nici echipa"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

5 goluriși 5 pase decisive are Palici pentru Dinamo în 26 de meciuri în toate competițiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează