LIGA 1  ·  PREGĂTIRE

Pancone maximo

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Mijlocaşul s-a antrenat ieri pentru prima dată la aceeaşi intensitate la care au lucrat colegii săi

Daniel Pancu îşi reintră în formă! Mijlocaşul transferat săptămîna trecută de giuleşteni se pregăteşte deja în ritmul normal, după ce zilele trecute fusese menajat de Rednic, pentru a atinge treptat nivelul de pregătire fizică al colegilor săi.

"Nu-mi fac probleme, Daniel are nevoie de doar 3-4 zile de antrenamente ca să ajungă la capacitatea optimă în acest moment", explicase antrenorul joia trecută, la o zi după ce fostul internaţional ajunsese în cantonamentul de la Rio Maior.
Pancone a fost lovit pe gambă de un adversar în amicalul cu Primero Agosto (4-2), dar şi-a revenit, iar ieri a făcut parte din una dintre cele trei echipe pe care Rednic le-a folosit la jocurile exersate la antrenament. Daniel a fost încurajat tot timpul de pe margine de Rednic şi de secundul Marian Rada. La un moment dat, a fost atacat mai tare, a ieşit pe margine, dar a reintrat în joc. Pancu i-a asigurat pe rapidişti, zilele trecute, că forma sa fizică e una bună: "Am jucat la Bursa pînă să-mi închei colaborarea cu turcii, deci nu sînt probleme să mă adaptez la ritmul antrenamentelor de la Rapid!".La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (149)
the_.cezar  •  14 Iulie 2012, 09:24

yeeeeeeeeee

the_.cezar  •  14 Iulie 2012, 09:24

yeeeeeeeeee

the_.cezar  •  14 Iulie 2012, 09:24

yeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (149 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1