FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID

Pancu cere întăriri: "Avem nevoie de jucători, altfel obiectivul este cel mult locurile 7-8"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 09:28

Cel mai important jucător al Rapidului, Daniel Pancu, speră că în scurt timp şefii să mai aducă jucători noi, campionatul fiind lung, iar cu actualul lot, echipa nu poate termina mai sus de locul 8.

"Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Mîine vom încasa prima de la meciul cu Chiajna şi apoi vom lua şi un salariu restant. Ne-ar mai trebui nişte jucători, deoarece presiunea va fi din ce în ce mai mare.

Nu ştiu cine va mai veni, dar sînt la curent cu faptul că vor mai apărea fotbalişti, important este să fie de valoare. Nu ştiu nimic de Nico şi de Săpunaru, probabil vor juca mai departe afară.

Ne bucurăm că la meciul următor vom avea în tribune femei, domnişoare şi copii, după multă vreme vom fi susţinuţi. Nu ştiu cum va fi acest campionat, drumul este foarte lung. Obiectivul nostru poate fi cel mult locurile 7-8, trebuie să fim realişti”, a spus Pancu la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mamarusie99
mamarusie99  •  25 Iulie 2013, 12:31

Pancule..mai asteapta 3-4 ani daca vrei sa clasezi Rapidul pe primele locuri..deocamdata e sunt perfecte locurile 7 sau 8! FZR!!! :)

apoca
apoca  •  24 Iulie 2013, 13:20
Postat de dreamer123 pe 23 Iulie 2013, 23:04

sa vedem daca si transfera...

nu cred ca marea noastra problema e calitatea jucatorilor cat relatiile de joc. Eu unul as sta potolit cu transferurile pana in iarna si as construi cu ceea ce avem, a.i. jucatorii noi sa se poata integra intr-un sistem cat de cat pus la punct. Pana la urma nu e nimic rau daca terminam in primele 10, europa oricum nu prindem iar altceva nu avem ce sa ne propunem, decat poate o finala de cupa.

dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 23:04

sa vedem daca si transfera...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează