FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - RAPID 0-1

Pancu huiduit » Căpitanul Rapidului a avut o primire ostilă în oraşul natal

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 09:32

Căpitanul Rapidului nu a fost primit aşa cum se cuvenea în oraşul său natal.

Atît la pauză, cît şi în timpul meciului, ieşeanul a fost huiduit copios de mai mulţi fani ai CSMS-ului. Pancone a jucat la Iaşi timp de trei sezoane, între 1994 şi 1997. El a fost schimbat de Marian Rada în minutul 60 cu Nicolae Grigore, moment în care fanii din Copou l-au înjurat şi huiduit din nou.

Rapid s-a impus cu 1-0, graţie autogolului lui Alexandru Creţu din minutul 4.

"Pancu ne ajută foarte mult cu experienţa lui. Şi-a făcut şi azi treaba, deşi a fost răcit toată săptămîna şi nu s-a putut antrena cum trebuie"
Marian Rada, antrenor Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
bogdand90
bogdand90  •  27 Februarie 2013, 20:20

Eu cred ca l-au huiduit pentru ca in loc sa ajute Iasul s-a dus la Vaslui...si nu cred ca era atat de sarac incat sa aleaga asa prost.

realrapid
realrapid  •  25 Februarie 2013, 18:52
Postat de alekugs pe 24 Februarie 2013, 14:05

Pancu e un tradator. Dupa ce a anuntat in numarate randuri ca in tara se va intoarce doar la fosta Politehnica Iasi, in 2 randuri s-a intors la rapid, uitandu-si promisiunile si radacinile. si nu e prima data cand pancu e huiduit la Iasi.

Pancu este un profesionist si rapidist convins,iar Poli impreuna cu alte echipe aservite comunistilor au bagat Rapidul in b. Gica Popescu s-a dus la Dinamo in loc sa o ajute pe Craiova,inseamna ca e un tradator ?Comentariul tău...

catzulinho
catzulinho  •  24 Februarie 2013, 15:13
Postat de id45 pe 24 Februarie 2013, 13:40

S-ar fi asteptat sa fie primit cu flori nu ? .... e adevarat este jucator plecat de la Iasi ca si Iordache , Rosu , dar nici unul nu au ajutat Iasiul cand aceasta echipa a ajuns sa joace chiar in C , nimanui nu i-a pasat asa ca ... sa incercam sa nu mai pasam mata de colo - colo . Poate nu stiti sau ati uitat , Iasiul a avut dealungul timpului doua echipe de valoare , Politehnica si Constructorul , pe a doua craii locali au desfiintato si au distrus un stadion , cu-n gazon impecabil in urma un escrocherii imobiliare , plus ca aceasta echipa mica ajunsese rivala principala a Copoului in privita suporterilor . Ce ma supara cel mai tare este faptul ca cei ce pleaca uita de unde pleaca !

Pe gsp exista si astfel de oameni care trebuiesc ascultati, insa daca va ghidati numai dupa caterincile lui imperator, alpin sau mai stiu eu ce specimene gsp, ramaneti cu ideea ca toti sunt o apa si un pamant in fotbalul romanesc si ca toti trebuiesc injurati, gresit. Ascultati si ce spun astfel de oameni indiferent ce stema are la avatar sau ce nume de utilizator poseda, mai presus de steme si culori suntem oameni, chiar daca e greu sa o recunosti.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează