FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu îi propune lui Copos o soluţie pentru atac: "Nikolici e foarte bun!"

Stefan Nikolici e un atacant pe placul lui Daniel Pancu
Stefan Nikolici e un atacant pe placul lui Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 10:36

Revenit din Serbia, de la tratament, Daniel Pancu se simte bine şi va reveni pe gazon mai devreme decît se preconizase iniţial. După ce George Copos a anunţat că va aduce un atacant să suplinească lipsa sa, Pancone îi face o sugestie de transfer patronului

"Sînt nesperat de bine, pot să alerg uşor la o săptămînă de la accidentare. Voi fi alături de echipă la meciul cu Petrolul, sper să revin cît mai curînd. Nikolici mi se pare un atacant foarte bun", a declarat Daniel Pancu.

Pedepsit că a venit beat la antrenament, Stefan Nikolici se antrenează separat de lot şi riscă să nu mai joace deloc la Steaua pînă la sfîrşitul campionatului, cînd expiră împrumutul de la Timişoara.

Soluţie de avarie la Rapid » Un argentinian în locul lui Pancu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
alpin
alpin  •  10 Martie 2012, 16:51

Intr-o echipa serioasa Nikolici isi poate arata clasa! La FC Valiza s-ar prabusi chiar si Messi!!! Atmosfera e puternic otravita.

statham_j
statham_j  •  10 Martie 2012, 16:07
Postat de putregaiu pe 10 Martie 2012, 14:57

Ba voi sunteti normali la cap?! Petarda asta de jucator are 14 meciuri in Liga1 si un singur gol marcat. N-are nici un rafinament de atacant in executii. Tot ce stie Nikolic asta e sa alerge ca Nicolita si sa suteze ca ghiolbanu cu capu' in pamant fara sa se uite unde da. Nicolita era mijlocas si dadea mult mai multe goluri. In plus, la inaltimea lui are un joc de cap execrabil. PUNETI BA MANA SI PROMOVATI TINERII ROMANI

subscriu, sare mingea din Nikolic ca din coltul mesei...

spivak
spivak  •  10 Martie 2012, 15:39

Cred şi eu că Pancu îl apreciază pe Nikolic. Prietenii ştiu de ce... Hâc!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează