FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu, jucător model: "Merg cu Rapid şi în liga a 3-a! Joi ţin cu Chelsea"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 18:57

Atacantul celor de la Rapid, Daniel Pancu, a vorbit despre situaţia în care clubul se află. Vîrful giuleştenilor vede şi o schimbare de mentalitate a jucătorilor actuali.

"Am ajuns să ne simţim ca nişte salahori. Nu ne mai gîndim să dăm 2-3 goluri aşa cum era filozofia la Rapid, acum toţi se gîndesc să nu ia gol. Eu în atac acolo sînt singur. Aştept susţinerea colegilor, dar nu prea mai vine", a spus Daniel Pancu la Fanatik Show.

Pancu jură dragoste Rapidului şi spune că joi nu va ţine cu Steaua: "Merg cu Rapidul şi în Liga a 3-a, nu am pretenţia ca şi ceilalţi jucători să facă lucrul ăsta. Joi voi ţine cu Chelsea, dar nu mă voi supăra dacă se califică Steaua, am colegi fotbalişti acolo şi m-aş bucura pentru ei", a mai spus Pancu.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (107)
sava_florinel2005
sava_florinel2005  •  15 Martie 2013, 08:53

pancule,lasate frate de tot. si de fotbal si de ,,erori de memorie'".stim cu totii ca ai fost circumcis si nu poti fi roman.scuze era un secret al tau.Dar nu inteleg care dintre parinti avea ,,esenta de rom''.Ai fost o speranta in fotbal,dar vorbesti exact cum ai jucat,adica de cacao.Cum poti sa doresti infringerea unei echipe rivale in campionat,dar care reprezinta Romania afara.Locul tau este baiatul,la dezalcolizare.Exact cum mi-a spus draga ta sotie.Fa un bine fotbalului din Romania si lasa-ne.Apropo.La Cimpina este cea mai buna Statiune pt.cei dependenti de alcool.Am auzit ca fac perfuzii cu vodca.Si cel mai tare.Asistentele sunt cocosate si nimfomane.

martinez.fzr
martinez.fzr  •  14 Martie 2013, 19:23
Postat de gannicus2013 pe 12 Martie 2013, 18:59

cand intalnesti indivizi ca Pancu , nu mai ai nici o compasiune pt ce se intampla in Julesti

Nu vad ce a declarat iesit din comun ba din contra chiar a spus ca daca se califica steaua nu o sa fie suparat.Problema e cand intalnesti indivizi ca tine nu ca Pancu

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  14 Martie 2013, 12:50
Postat de sorin72seb pe 13 Martie 2013, 16:22

si noi stelistii ,in uurmatoarele meciuri ale Rpidului suntem romani .....si tinem cu CFR Cluj

si de aia plangem noi, ca nu tin stelistii cu Rapidul...

Vezi toate comentariile (107)
Comentează