FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Pancu nu lasă Rapidul: "Vreau să rămîn chiar şi în situaţia asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 20:03

Căpitanul celor de la Rapid, Daniel Pancu, este optimist în ceea ce priveşte situaţia în care se află clubul şi încearcă să le transmită asta şi colegilor săi.

"Nu cred că Rapid va ajunge în Liga a III-a, se va găsi o soluţie. Sîntem în insolvenţa, nu vom avea dreptul să jucăm în cupele europene, dar oricum nu mai aveam şansa. Şi dacă ar fi bani, sportiv ne este greu să mai ajungem acolo", a spus Daniel Pancu la Contraatac de la GSPTV.

Pancu anunţă că deşi clubul se află într-o situaţie dificilă el nu va pleca, decît dacă cineva îi va transmite că nu mai este nevoie de el. 

"În acest moment, capul familiei Rapid este bolnav, sper că are doctori buni să-l facă bine. Şi Galatasaray a cîştigat campionatul şi nu îşi mai plătise jucătorii de 8 luni, eu asta am încercat să le transmit colegilor mei. Nu plec de la Rapid în situaţia asta decît daca mi se spune că nu mai este nevoie de mine", a mai spus atacantul Rapidului.

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (25)
chris1391
chris1391  •  05 Decembrie 2012, 21:32
Postat de tmy2 pe 04 Decembrie 2012, 23:25

Esti penibil. Eu inteleg unde vrei tu sa ajungi, dar nu e cazul. Sanatate.

N-am insinuat nimic, hai sa ne lamurim : un jucator valoros castiga cei mai multi bani in perioada 24-29 de ani, cand e cu potentialul fizic in zona de varf si a acumulat si experienta ; gandeste-te si ca redresarea completa a Rapidului are sanse sa acopere exact perioada anilor astia de diamant, 24-29 de ani ; e greu pentru un astfel de jucatotor (care nu a avut de unde sa adune bani pana atunci) sa accepte un salariu de 3-4 ori mai mic decat stie ca ar merita, sa riste o accidentare grava in aceasta perioada, sa accepte sa treaca an dupa an fara un trofeu castigat, constient ca pe la 30 va intra in tagma mistocarita a babalacilor iar pe la 32-34 de ani va primi inevitabilul sut in c*r.

octavianus
octavianus  •  05 Decembrie 2012, 14:53

RESPECT PANCU !! INDIFERENT DE RAUTATILE CE LE CITESC PE AICI SI DE FORMA LUI DIN ULTIMA VREME, DE VARSTA DE ORICE ALTCEVA, ARE O ATITUDINE DEMNA DE LAUDAT SI RAMANE SIMBOL AL RAPIDULUI ORICE S-AR INTAMPLA. FZR !!

plischi
plischi  •  05 Decembrie 2012, 08:09

daca ar fi avut vreo 27-28 de ani...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează