FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu şi Coman îi temperează pe fani: "Rezultatele din amicale nu contează!"

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 22:37

După victoria obţinută în faţa scoţienilor de la Dunfermline (4-1), Daniel Pancu şi Dănuţ Coman au vorbit la DigiSport Special despre atmosfera din cadrul lotului rapidist, iar cei doi au ţinut să sublinieze că rezultatele bune din pregătiri nu înseamnă nimic în perspectiva noului sezon.

Daniel Pancu: "Important a fost să ne facem antrenamentul şi să ieşim sănătoşi pe teren. A fost o perioadă utilă pentru omogenizarea echipei şi aşteptăm să înceapă campionatul. Ne va fi greu fără stadionul Giuleşti, mi-e greu să concep situaţia, eu sper să se rezolve problemele. Obiectivul nostru va fi victoria în continuare, chiar dacă jucăm la Pro Rapid!"

Daniel Coman: "A fost o perioadă utilă, dar grea, însă ştim cu toţii că ne va fi benefică în perspectiva campionatului. Orice victorie îţi dă un moral bun, mai multă încredere. Nu rezultatele sînt însă elocvente. Cel mai important a fost că ne-am pregătit şi că sîntem sănătoşi, că nu am pierdut jucători prin accidentări. Ne dorim să luăm campionatul şi Cupa şi vrem să ne calificăm în primăvara europeană. Sînt sigur că ne vom îndeplini obiectivul. Nu mi-e teamă de jucătorii Vasluiului la prima etapă, chiar dacă au fotbalişti periculoşi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează