FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Pandele shaolin :) Bossul de la Voluntari a debutat cu un club de kung fu. Unul dintre asociați, provenit din "structuri de siguranţă" ale Republicii Chineze

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 12:07

FC Voluntari, "lanterna" Ligii 1, fondată în 2010, nu e prima încercare a primarului din urbea de lângă București, Florentin-Costel Pandele, de a intra în sport

Astfel, omul care controlează echipa preluată recent de italianul Cristiano Bergodi a debutat cu artele marțiale.

Astfel, conform termene.ro, în 25 ianuarie 2002, Pandele a fondat, alături de doi cetățeni chinezi, Wang Dake și Dang Xin, compania Shaolin Kung - Fu Voluntari SRL. 

Cu sediul în Șoseaua Afumați nr. 57, compania a fost fondată cu obiectul de activitate înregistrat la ONRC "activități ale bazelor sportive".

14 44

Pandele s-a retras din companie patru ani mai târziu, în 2006, iar aceasta a fost radiată în 2008.

60de milioane de lei vechi a fost aportul lui Florentin Pandele la capitalul social al societății Shaolin Kung Fu Voluntari

CINE SUNT CEI DOI CHINEZI

Există puține referințe despre Wang Dake și Dang Xin. Ultimul apare, în 2018, într-o delegație din Republica Populară Chineză ajunsă în județul Hunedoara, fiind numit, într-un comunicat publicat de Agerpres și alte site-uri de știri locale, "președinte al Asociației Oamenilor de Afaceri din Provincia Shaanxi". Dang Xin este născut în 28 mai 1968 în Shaanxi. 

Mai mult, conform unui site guvernamental din Shaanxi, Dang Xin este "conducător al Camerei de Comerț din Shaanxi în România". 

Wang Dake apare într-o singură referință, într-o postare ștearsă de pe pagina Pescariu Sports & Spa. 

Salvată de portalul Web Archive, aceasta vorbește despre "clase speciale de tai chi cu Maestrul Wang DaKe".

Wang, născut în Henan, China pe 3 mai 1952 este descris drept "unul dintre cei mai respectaţi specialişti de arte marţiale chinezeşti (wushu-kungfu) din provincia Zhejian.

O îndelungată experienţă în practicarea wushu-ului în special a stilurilor Mei Hua Quan (Boxul Florii de Prun) precum şi a TaiJiQuan-ului atât în cluburile sportive de stat din R.P. Chineză cât şi în alte structuri de siguranţă ale statului, i-au adus o recunoaştere ce a depăşit graniţele ţării sale natale" de către instructorul român Mihai Ionescu. 

 pandele kung fu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  27 Noiembrie 2018, 19:05

Ce kitsch !!! Persoanele acestea sint in functii de conducere ??? Vai Romanie, ce-ai ajuns !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Noiembrie 2018, 16:24

Ți se strepezesc ochii privind poza aia. Ce decor!

auge
auge  •  27 Noiembrie 2018, 13:07

V-a dat permisiunea ofițerul ăla ca să ieșiți pe piață cu materialul ăsta? Încă nu v-ați hotărât cine îl semnează ? :)) Bravo vouă ! Încă mai credeți că mai sunt destul proști/ naivi/ în țara asta care să vă creadă... Optimiștilor !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează