FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Pandemia de COVID-19 nu oprește lucrările de la stadionul „Arcul de Triumf” » Imagini de la noua arenă din București

Stadionul „Arcul de Triumf” // sursă foto: Facebook @ Compania Națională de Investiții +4   FOTO
Stadionul „Arcul de Triumf” // sursă foto: Facebook @ Compania Națională de Investiții

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 19:57

Lucrările de la stadionul „Arcul de Triumf” nu au fost sistate, în ciuda pandemiei de COVID-19. Astăzi, Compania Națională de Investiții a publicat imagini noi cu arena din București.

Deși nu se află într-un stadiu la fel de avansat precum arena din Ghencea, lucrările de la stadionul „Arcul de Triumf” avansează pe zi ce trece, chiar dacă muncitorii trebuie să fie mult mai precauți în această perioadă.

Astăzi, la finalul unei vizite de lucru la stadion,  Compania Națională de Investiții a publicat pe Facebook noi fotografii.

  • sursă imagini: Facebook @ Compania Națională de Investiții

Protecție sporită pentru muncitori, în plină pandemie de COVID-19

Compania Națională de Investiții a menționat faptul că mai multe măsuri de prevenire a infectării cu virusul COVID-19 au fost luate: muncitorii au la dispoziție, pe lângă echipamentul de protecție a muncii, dezinfectanți și măști de protecție.

Totodată, fiecărui angajat care intră pe șantier îi este luată temperatura.

Caracteristici Stadion „Arcul de Triumf”

  • locuri: 8.207;
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP;
  • Costul lucrărilor: 24 de milioane de euro.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Mircea Rednic, dorit pe viaţă la Poli Iași » Anunțul făcut de președintele clubului

EXCLUSIV Gigi Becali și-a testat astăzi 16 jucători pentru COVID-19 » Florinel Coman, marele absent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează