FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BRAŞOV 2-1

Pandurii a dat lovitura pe final în faţa Braşovului » S-au scos!

Articol de - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Un meci cu de toate a fost decis de superexecuţia lui Apostu, din prelungiri.

Dominare categorică a oltenilor, ratări multe, cu Stromajer în prim-plan, şi contre anemice ale oaspeţilor. Acesta a fost scenariul primei ore a partidei de ieri. În minutul 67 însă, enervat probabil de inactivitatea adversarilor, Viera s-a trezit să pună mîna pe minge în propriul careu, iar Ilyeş a făcut un surprinzător 0-1 din penalty.

Cu spectrul unui minus 10 la "adevăr", amfitrionii au năvălit cu toate forţele în "16"-le lui Mincă. Arbitrul Prodan a pus-o iar pe var, după un henţ al lui Oros (83) la fel de puţin vizibil ca şi al lui Viera, iar Pintilii a adus meritata remiză: 1-1. În prelungiri, Apostu a inventat o preluare, o piruetă şi un şut la colţul lung de mare fotbalist, cu care a săltat Pandurii peste locurile retrogradabile.

"Am făcut cel mai prost meci de cînd sînt eu la Pandurii, doar Dumnezeu ne-a ajutat să cîştigăm!"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Dacă o să jucăm la fel şi în continuare, nu mai batem pe nimeni pînă la finalul campionatului"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Arbitrul trebuia să-i dea <roşu> lui Viera la faza penalty-ului nostru, dar cine ştie ce-a fost în capul lui! Oricum, eu nu mai pricep nimic din maniera în care arbitrează <fluieraşii> noştri"
Dănuţ Oprea, director tehnic FC Braşov

"Nu meritam să pierdem, egalul ar fi fost un rezultat mai echitabil. Am ajuns pe loc retrogradabil, ceea ce nu-i deloc bine"
Dănuţ Oprea, director tehnic FC Braşov

Mincă s-a luat de spectatori
Contestat verbal de cîţiva oameni de la tribuna I, "eşti cel mai prost portar din România!", Mihai Mincă s-a dus către respectivii şi s-a răzbunat în acelaşi stil: "Voi sînteţi o adunătură de proşti, nu eu!". Ultimul cuvînt a ţinut să-l aibă un fan al oltenilor: "Iordache, dacă-i dai un gol fraierului de Mincă, te cinstesc cu o sticlă de whisky!".:D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează