FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii are un nou conducător care a demarat procedura de intrare în insolvență » Ce se întâmplă cu Grigoraș și Răducan

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 12:50

Marin Condescu e noul conducător al Pandurilor Târgu Jiu, alături de Narcis Răducan, care a rămas în poziția de președinte.

Antrenor rămâne Petre Grigoraș. Mai mult, Adunarea Generală a Acționarilor clubului Pandurii a demarat procedura de intrare în insolvenţă. 

"Eu un moment extrem de dificil din istoria clubului nostru și chiar dacă nu-s de acord în principiu, se pare că este unica șansă ca acest club să aibă viitor. Consider că am o datorie morală pentru jucători și antrenorii pe care i-am adus în ultimele 18 luni, să pun umărul la redresarea clubului. Voi rămâne în funcție cel puțin până la prima perioadă de transferuri

În decizia mea a contat și poziția membrilor asociați care ne-au încurajat să rămânem uniți și ne-au promis că vom fi sprijiniți pentru a ne pastra nivelul de performanță", a declarat Narcis Răducan pentru GSP.ro.

Practic, Marin Condescu revine în funcția pe care a părăsit-o la începutul anului 2014, când președinte interimar al clubului a devenit Eugen Pârvulescu.

Anunțul lui Marin Condescu privind retragerea din fruntea Pandurilor a venit la vremea respectivă în contextul în care era anchetat alături de fostul vicepreședinte al echipei, Viorel Temelescu, pentru spălare de bani.

De altfel, Marin Condescu a scăpat de controlul judiciar la mijlocul lunii trecute, însă continuă să fie anchetat. Printre infracțiunile care i se aduc lui Condescu sunt: înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, precum și delapidare și spălare de bani.

"Ca administrator al Clubului Pandurii, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în perioada 2011-2013, Condescu a împrumutat clubul sportiv cu diferite sume de bani provenite din împrumuturi bancare contractate de inculpat, iar ulterior, cu ocazia restituirii sumelor de către clubul sportiv, inculpatul a beneficiat în mod necuvenit de sume de bani mai mari decât cele legale, justificând în mod formal diferenţele ca provenind din diferenţele de curs leu-euro.

S-a reţinut că inculpatul şi-ar fi însuşit în mod personal sume de bani care, totalizate, depăşesc 2,6 milioane lei, cu care a prejudiciat interesele patrimoniale ale Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu”, este una dintre acuzațiile procurorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Octombrie 2016, 16:13

Vine ăsta cu sintagma lui depășită...”noroc bun” după ce a deturnat vreo 9 mil. de euro din banii minerilor !!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Octombrie 2016, 16:11

Aha....s-au băgat sub preș faptele penale pentru care Condescu trebuia arestat (evaziune fiscală, deturnare de fonduri, abuz în serviciu, constituire în grup infracțional...) , iar acum e readus pe funcție ???!!!!! Complexul Energie Oltenia, DNA , Curtea de Conturi ce zic ?! E bine nu ?

ortega
ortega  •  08 Octombrie 2016, 14:33

Slugoiul becalifer condescu și narcisa peltica ... RIP Pancu... , pardon , Pandurii ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează