FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - PANDURII 0-0

Pandurii au scos o remiză la Sibiu datorită portarului lor » Mingote aduce punctul

Mingote a fost eroul gorjenilor
Mingote a fost eroul gorjenilor

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 10:14

Voinţa a avut o sumedenie de ocazii la poarta lusitanului, care a prins o zi de graţie


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

O repriză întreagă, Voinţa şi Pandurii au amorţit pe teren. Doar eroarea lui Cr. Apostol, care era să-i coste pe sibieni un autogol (31), a descreţit din atmosfera de vacanţă. Oltenii au ţinut trena meciului, însă echipa lui Pelici s-a apărat exact, în ton cu putinţa unei noi-promovate.

Partea secundă a debutat exploziv, după ce soarele s-a ascuns de pe dreptunghiul de joc. Lemnaru l-a scos din letargie pe Dănălache, cu o reluare spectaculoasă (47), în timp ce, la poarta opusă, Mingote s-a evidenţiat în două rînduri, după şuturile lui Matei (49, 56).

Sibienii au prins curaj, dar lusitanul din poarta Pandurilor a părut multiplicat, respingînd reluarea lui Beza (58). Şi cînd gazdele au reuşit să treacă peste barajul dintre buturi, Chiricheş a salvat de pe linia porţii (57). Mingote a făcut minuni şi la şutul superb al lui Dîlbea, cabrat sub bara transversală (72), dar rezervorul de voinţă al Sibiului abia s-a destupat. Antohi i-a mai provocat niscaiva emoţii lui Grigoraş pe bancă, dar Mingote s-a poziţionat perfect (78), risipind orice urmă de îndoială că Voinţa ar putea să-l învingă din orice unghi.


"Am fi meritat victoria, dar Mingote a fost fantastic. Ne-a prins duşul rece de la Mediaş şi cred că orice punct contează în Liga 1"
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

"Am avut o primă repriză bună, dar a doua parte am jucat slab. Ne-am apărat bine şi am obţinut o remiză"
Vlad Chiricheş, fundaş Pandurii

"Am obţinut un rezultat bun cu mare şansă. Paradele lui Mingote ne-au salvat de la înfrîngere, pentru că am avut o lipsă de concentrare şi greşeli nepermise"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mucescu28
mucescu28  •  31 August 2011, 00:41

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

rapidistudemine
rapidistudemine  •  30 August 2011, 14:56

pacat, puteam sa castigam clar la cate ocazii am avut, oricum e bine si asa. HAI VOINTA!!!!

staneang
staneang  •  28 August 2011, 03:13

Felicitari pentru punctul obtinut,speram la un joc mai omogen in viitor,forta Sibiu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează