FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 1-2

Pandurii critică organizarea: "Puteam asista la o nouă tragedie din fotbal"

Băcilă este urcat în salvare
Băcilă este urcat în salvare

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 16:19

Gorjenii critică deficienţele de organizare de la partida Steaua - Pandurii, după ce a fost nevoie de mai bine de 5 minute pentru ca ambulanţa să intre pe teren pentru a-l prelua pe mijlocaşul Cosmin Băcilă.


"Arbitrii şi observatorii ar trebui scoşi din sistem pentru că au trecut cu vederea cele mai importante aspecte în organizarea jocului. S-a trecut foarte aproape pe lîngă o mare tragedie. Ce s-ar fi întîmplat dacă jucătorul avea nevoie de oxigen?! Cu lacăt pe poartă şi fiind nevoie să se dezumfle acel balon publicitar, au fost necesare 4 minute pentru ca ambulanţa să poată intra pe teren. Dar sînt situaţii în care viaţa unui om poate depinde doar de cîteva secunde. Putea fi vorba de o nouă tragedie în fotbalul românesc şi cineva trebuie să răspundă pentru superficialitatea cu care au fost tratate aceste aspecte", a comentat secretarul general Daniel Băloi.

Cei din conducerea Pandurilor consideră că eliminarea lui Petre Grigoraş a fost exagerată. "Arbitrul de rezervă a făcut exces de zel şi i-a spus lui Istvan Kovacs să-l elimine pe Grigoraş fiindcă a pătruns pe teren. Regulamentul spune că trebuie arbitrat în temeiul legii şi în spiritul jocului. Să zicem că a fost în temeiul legii, dar nu şi în spiritul jocului. Era vorba de un jucător grav accidentat, un jucător care avea nevoie de primul ajutor şi Grigoraş a vrut să vadă care este starea jucătorului şi să-l încurajeze", a spus Băloi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
shaklu
shaklu  •  19 Septembrie 2011, 21:57

din cate am vazut in campionatul angliei aia nu intra cu ambulanta pe teren, vin cu o targa si cu oxigenul in valiza si il duc pe accidentat in afara arenei unde este ambulanta...ce la noi nu se poate asa ca sunt paramedicii niste obezitati grotesti care nu se pot deplasa 50 m in sprint sa il ia pala la ambulanta.. asta e romania

playmaker83
playmaker83  •  19 Septembrie 2011, 18:27

Bine ca sunt retrogradate si dezafiliate echiepe in litera regulamentelor interpretate aiurea,dar cand e vorba de lucruri importante de genul unei vieti omenesti lipsa.............

nikonist
nikonist  •  19 Septembrie 2011, 18:15

cei din conducerea stelei care s-au ocupat de organizarea partidei ( a nu se uita ca steaua a fost "gazda") ar trebui trasi la raspundere!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează