FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii - Denizlispor 2-2, într-un joc de verificare disputat în Austria

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2009 00:00

Echipa antrenată de Sorin Cârţu a terminat la egalitate partida de verificare cu turcii de la Denizlispor, scor 2-2, acesta fiind al patrulea joc din cadrul stagiului de pregătire din Austria, informează site-ul oficial al gorjenilor.

Golurile celor de la Pandurii au fost marcate de Stromajer (22) şi Nalaţi (78), în timp ce pentru turci au punctat Anghelov (45, 83).

Antrenorul Sorin Cârţu a început partida cu următorul "11": Mingote - Lima, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan, Stângă, Păcurar, Vasilache - Raskovic, Stromajer. În partea secundă a jocului au mai intrat pe teren Murgan, Grecu, Peric, Arrieta, Popete, Tremonti, Rusu şi Tilincă.

Până acum, gorjenii au mai disputat trei jocuri amicale în Austria în care au înregistrat o remiză cu Dynamo Ceske Budejovice (1-1) şi două victorii, cu Austria Karnten II (5-1) şi NK Livar Gorica (7-0). Următorul joc de verificare se va disputa luni împotriva echipei secunde a clubului londonez Chelsea.

În altă ordine de idei, atacantul sloven Jaka Stromajer, care sezonul trecut a fost împrumutat la CSM Rm. Vâlcea, a semnat cu Pandurii Tg. Jiu o prelungire de contract, el urmând să mai joace în tricoul gorjenilor încă trei sezoane. De asemenea, Sorin Cârţu a decis să renunţe la bosniacul Osren Peric, care s-a aflat în probe pentru două zile, în timp ce brazilianul Everson Lima va mai fi testat în perioada următoare.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  19 Iulie 2009, 19:24

multumim ! FORZA PANDURII respect pOlitehnica :d

skrilla
skrilla  •  19 Iulie 2009, 16:06

Rezultate bunicele in meciurile amicale.Multa bafta in continuare!numai bine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează