FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Pandurii - Dnepr Dnepropetrovsk 1-1, într-un amical jucat în Turcia

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a remizat, joi seară, cu formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, scor 1-1, într-un meci amical disputat în cantonamentul din Antalya.

Ucrainenii au deschis scorul în minutul 15, dintr-o lovitură liberă, în timp ce gorjenii au egalat printr-un gol marcat de Alexandru Piţurcă, în minutul 21.

Pandurii a înregistrat astfel cel de-al treilea rezultat de egalitate din acest stagiu de pregătire.

Tehnicianul Sorin Cârţu a folosit în acest meci următoarea formaţie: Mingote - Rusu (Popete 40), A. Rus, Chibulcutean, Cardoso - I. Stancu, Fl. Stângă, Vancea, Păcurar - Vasilache, Al. Piţurcă. În repriza secundă au mai evoluat: Hidişan, Pârvu, Arrieta, Luţu, Sabou şi Martinovici.

Amicalul cu Dnepr Dnepropetrovsk a fost un joc tensionat şi presărat cu durităţi, motiv pentru care Sorin Cârţu a intenţionat să scoată echipa de pe teren. După ce Rusu a fost scos de pe teren în minutul 40, Cârţu a pătruns pe în suprafaţa de joc şi a cerut jucătorilor să părăsească terenul, însă conflictul a fost aplanat.

Pandurii vor juca sâmbătă un amical cu formaţia letonă Dinamburg, acesta fiind ultimul meci al acestui stagiu de pregătire.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează