FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii primesc 200.000 de euro pentru 12 puncte

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Sorin Cîrţu a dezvăluit bonusul pe care jucătorii săi l-ar putea primi pentru evitarea retrogradării.

 

"Am discutat cu preşedintele după meciul cu Unirea Urziceni şi am stabilit un pachet. Eu am propus o sută de mii de euro o primă colectivă, dar el a venit cu 200 de mii la 12 puncte! La 10 puncte este 150 de mii, la nouă puncte 125 de mii, iar la 8 puncte 100 de mii. Aceşti bani erau pentru toţi jucătorii!", a spus "Sorinaccio".

Tehnicianul nu înţelege de ce elevii săi nu se motivează pentru a încasa aceşti bani. "Păi, dacă asta este atitudine... Să zicem că nu joci pentru Tîrgu Jiu, pentru club sau culori, dar joacă pentru bani! Aceşti bani erau doar pentru jucători, nu şi pentru staff, nu mă băgam eu. Jucătorii îi împărţeau cum voiau", a spus Cîrţu.

Gorjenii au acumulat doar 3 puncte din ultimele două meciuri şi mai întîlnesc pînă la finalul campionatului Poli Iaşi, Rapidul, Poli TImişoara şi Alba Iulia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  03 Mai 2010, 20:34

pai numai in poza de mai sus sunt 3 nulitati de fotbalisti care-si dau cu stangu'dreptu cartule, pai ca sa i-ei banii trebuie sa fi fotbalist nu petarde ca cele de la tg-jiu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează