FOTBAL  »  Superliga  »  PREGĂTIRE

Pandurii profită de pe urma Timişoarei: I-au luat amicalele ;)

Elevii lui Grigoraş se vor pregăti în Austria
Elevii lui Grigoraş se vor pregăti în Austria

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 16:01

Elevii lui Petre Grigoraş vor înfrunta formaţii puternice în al doilea stagiu de pregătire, din Austria, programat în perioada 4-15 iulie. Gorjenii au preluat programul de pregătire stabilit pentru Poli Timişoara în cantonamentul din Austria.

Pandurii se reunesc pe 15 iunie şi vor efectua două stagii de pregătire. Primul cantonament se va desfăşura la Sibiu în perioada 20 iunie - 1 iulie.

"Am înţeles că am preluat programul de cantonament al Timişoarei, deci e bine. Ce să spun? Vor fi meciuri care se anunţă a fi tari, dar pînă acolo mai avem multă pîine de mîncat. Pînă la testele din Austria mai avem un stagiu de pregătire în ţară unde se pun bazele", a comentat Grigoraş.

Tehnicianul a explicat care vor fi obiectivele sale în stagiul de pregătire din Austria. "Voi urmări omogenizarea echipei şi continuarea pregătirii. Toate echipele vor încerca să facă treabă bună în sezonul care va veni, aşa că va fi un an greu, însă pe mine mă interesează ca nouă să ne meargă bine jocul", a spus Grig.

Amicalele pe care le va disputa Pandurii în Austria:
- Naţionala Uzbekistanului
- Al Ahly (Qatar)
- Hazar Lankaran (Azerbaidjan)
- Dynamo Ceske Budejovice (Cehia)
- ŢSKA Sofia (Bulgaria)
- o echipa prima ligă a Turciei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  01 Iunie 2011, 19:15

hahahaha , ce bestii de echipe , ce nume mari, bravo pandurilor sa va antrenati bine sa terminati la anul pe ultimul loc :)))

kickerboy91
kickerboy91  •  01 Iunie 2011, 18:38

adversari puternici ;))pfff daca am ajuns sa spunem asta hai turcii si tska sofia da in rest:))))))suntem slabi bah..

ronaldo666
ronaldo666  •  01 Iunie 2011, 17:41

astia au iesit cel mai in castig:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează