FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii se întăreşte pentru Europa League de la Măciuca: "Vrem un portar şi pe golgheterul Damilei"

FOTO: Fcdamila.ro
FOTO: Fcdamila.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 11:29

Preşedintele celor de la Pandurii Tîrgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat cîteva dintre ţintele echipei sale în această vară. Pe lîngă un portar, gorjenii doresc un fotbalist de la Damil Măciuca, echipă care are şanse de a promova în prima ligă.

"Facem o selecţie. Avem cîteva ţinte. Urmărim un portar din Bosnia, e pe listă şi golgheterul Ligii a 2-a ( Albert Voinea - Damila Măciuca).

Pe 5 iunie ne strîngem şi vedem ce hotărăşte Pustai. Cei care rămîn, cei care pleacă, dar şi posturile pe care avem nevoie de întăriri", a spus Marin Condescu la televiziunea sportro.

Albert Voinea are 20 de ani şi este atacant. Jucătorul a mai fost la Pandurii, însă era foarte tînăr şi nu s-a putut impune. În sezonul trecut a jucat la Gloria Bistriţa, unde a bifat 14 prezenţe, reuşind 4 goluri.

În acest sezon are 17 meciuri pentru Damila Măciuca şi a marcat de 11 ori, fiind golgheterul echipei antrenate de Claudiu Niculescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mariuspc
mariuspc  •  13 Mai 2013, 17:57

Articolul a fost scris de Vanghelie)))))))))))))))) Pandurii ,, SE INTARESTE,, poate Pandurii,, Se Intaresc,,d-le jurnalist de la ACADEMIA LUI VANGHELIE. Traiasca Limba Romana)))))))))))

codrutz_18_2007
codrutz_18_2007  •  13 Mai 2013, 12:15

Voinea e imprumutat de pandurii :|

gerulathor
gerulathor  •  13 Mai 2013, 11:59

Gata, Steaua din sezonul viitor, nu va maia vea derbiuri cu cRapid si dinaMU, ci cu Damila Maciuca..:)))) E belita treaba:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează