LIGA 1  ·  PANDURII - U CLUJ 2-0

Pandurii sunt aproape salvaţi de la retrogradare » Fotbalul premiază calitatea

Brata a dat aseară al doilea său gol în Liga 1 Foto: Alex Nicodim
Brata a dat aseară al doilea său gol în Liga 1 Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 23:38

Pandurii au învins aseară şi sînt 99 la sută scăpaţi de la retrogradare. Meritele aparţin în exclusivitate lui Grigoraş, cel care a învăţat echipa să atace

Pandurii lui Grigoraş sînt la un pas de fericire! Prin victoria de aseară se pot considera aproape scăpaţi de la retrogradare. Un bilet pentru Liga 1 obţinut pe teren, nu ca în alte dăţi în afara gazonului. Jienii au arătat încă o dată că primăvara 2011 le prieşte din plin. Cum de bun augur a fost şi exilul la Severin. Iar numirea lui Petre Grigoraş ca şef al staff-ului tehnic a reprezentat factorul decisiv în metamorfoza dintr-o echipă plată într-una ce iubeşte fotbalul, o formaţie care impresionează.

Noua mîndrie a Olteniei a învins tocmai echipa fostului ei antrenor din toamnă. A atacat pentru cele 3 puncte, chestie învăţată exclusiv de la Grig. Pe lîngă reuşita lui Ionuţ Rada al Pandurilor, în urma unei faze fixe, cumulată cu faza creată de Vranjes şi execuţia simplă a lui Brata, gazdele au pus presiune pe buturile lui Popa. Nistor (14) a deschis balul ofensiv cu un şut puternic de la 30 de metri, scos in extremis. Apoi Vranjes (35) a trecut pe lîngă gol, şutul său plasat de la 20 de metri fiind deviat în corner. Stromajer (59) a tras tare de la 16 metri, dar Popa a respins, dovedind că a fost singurul jucător al Clujului captat la meci. Bonus: bara la Nistor (88), după o lovitură liberă interesantă.

"Şepcile roşii" au oferit prea puţin aseară. Prima ocazie mai deosebită a fost abia în minutul 54, cea a lui Delgado. A mai fost oportunitatea lui Dănuţ Munteanu (75), mingea trimisă de el mîngîind bara.

"Trebuie să rămînem concentraţi pînă la final. Este o victorie imensă, dar să nu considerăm că sezonul s-a încheiat. Felicitări pentru succes tuturor băieţilor de la Pandurii!"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Inbox
- Ionuţ Rada II, 21 de ani, a punctat aseară în premieră în Liga 1, tînărul marcînd la al 6-lea său meci în prima divizie.
- Brata a revenit cu gol pentru Pandurii. Jucătorul ofensiv al jienilor nu mai marcase din etapa a 3-a a campionatului, din iulie 2010, cînd mijlocaşul impresiona şi înscria cu Dinamo. Aseară, a dat al doilea său gol în Liga 1.
- Starleta TV Bianca Drăguşanu a asistat aseară la meciul iubitului său, Adrian Cristea, stînd alături de patronul clujenilor, Florian Walter, şi de Gabi Boştină, suspendat ieri.
- Gazdele au cerut eliminarea lui Adrian Cristea în minutul 27, considerînd că l-ar fi lovit cu pumnul pe Ionuţ Rada II, dar arbitrul a luat decizia corectă, neacordîndu-i al doilea avertisment.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (3)
ligax  •  12 Mai 2011, 15:00

Mda...nasol moment pentru noi....

adisa  •  09 Mai 2011, 09:53

Lasa-ne Badea...du-te

nsanyi23  •  09 Mai 2011, 09:46

Are loc in liga 1

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1