FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 2-0

Pandurii sunt aproape salvaţi de la retrogradare » Fotbalul premiază calitatea

Brata a dat aseară al doilea său gol în Liga 1 Foto: Alex Nicodim
Brata a dat aseară al doilea său gol în Liga 1 Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 23:38

Pandurii au învins aseară şi sînt 99 la sută scăpaţi de la retrogradare. Meritele aparţin în exclusivitate lui Grigoraş, cel care a învăţat echipa să atace

Pandurii lui Grigoraş sînt la un pas de fericire! Prin victoria de aseară se pot considera aproape scăpaţi de la retrogradare. Un bilet pentru Liga 1 obţinut pe teren, nu ca în alte dăţi în afara gazonului. Jienii au arătat încă o dată că primăvara 2011 le prieşte din plin. Cum de bun augur a fost şi exilul la Severin. Iar numirea lui Petre Grigoraş ca şef al staff-ului tehnic a reprezentat factorul decisiv în metamorfoza dintr-o echipă plată într-una ce iubeşte fotbalul, o formaţie care impresionează.

Noua mîndrie a Olteniei a învins tocmai echipa fostului ei antrenor din toamnă. A atacat pentru cele 3 puncte, chestie învăţată exclusiv de la Grig. Pe lîngă reuşita lui Ionuţ Rada al Pandurilor, în urma unei faze fixe, cumulată cu faza creată de Vranjes şi execuţia simplă a lui Brata, gazdele au pus presiune pe buturile lui Popa. Nistor (14) a deschis balul ofensiv cu un şut puternic de la 30 de metri, scos in extremis. Apoi Vranjes (35) a trecut pe lîngă gol, şutul său plasat de la 20 de metri fiind deviat în corner. Stromajer (59) a tras tare de la 16 metri, dar Popa a respins, dovedind că a fost singurul jucător al Clujului captat la meci. Bonus: bara la Nistor (88), după o lovitură liberă interesantă.

"Şepcile roşii" au oferit prea puţin aseară. Prima ocazie mai deosebită a fost abia în minutul 54, cea a lui Delgado. A mai fost oportunitatea lui Dănuţ Munteanu (75), mingea trimisă de el mîngîind bara.

"Trebuie să rămînem concentraţi pînă la final. Este o victorie imensă, dar să nu considerăm că sezonul s-a încheiat. Felicitări pentru succes tuturor băieţilor de la Pandurii!"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Inbox
- Ionuţ Rada II, 21 de ani, a punctat aseară în premieră în Liga 1, tînărul marcînd la al 6-lea său meci în prima divizie.
- Brata a revenit cu gol pentru Pandurii. Jucătorul ofensiv al jienilor nu mai marcase din etapa a 3-a a campionatului, din iulie 2010, cînd mijlocaşul impresiona şi înscria cu Dinamo. Aseară, a dat al doilea său gol în Liga 1.
- Starleta TV Bianca Drăguşanu a asistat aseară la meciul iubitului său, Adrian Cristea, stînd alături de patronul clujenilor, Florian Walter, şi de Gabi Boştină, suspendat ieri.
- Gazdele au cerut eliminarea lui Adrian Cristea în minutul 27, considerînd că l-ar fi lovit cu pumnul pe Ionuţ Rada II, dar arbitrul a luat decizia corectă, neacordîndu-i al doilea avertisment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  12 Mai 2011, 15:00

Mda...nasol moment pentru noi....

adisa
adisa  •  09 Mai 2011, 09:53

Lasa-ne Badea...du-te

nsanyi23
nsanyi23  •  09 Mai 2011, 09:46

Are loc in liga 1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează