FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pandurii Tg. Jiu a anunţat azi că Nistor şi-a prelungit contractul » Jucătorul neagă: ”Credeam că sînt oameni corecţi”

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 16:52

UPATE 16:51: Eugen Pîrvulescu a comentat la Radio GSP reacţia lui Nistor. "Marin Condescu a vorbit astăzi cu Dan Nistor. S-au înţeles verbal, însă nu s-au semnat actele. Probabil faptul că a apărut pe site înainte să fie oficial l-a deranjat pe jucător. Cred că s-a hazardat puţin cu declaraţia pe care a dat-o la voi, dar nu e nici o problemă, relaţia noastră rămîne una amiabilă.”, a declarat preşedintele gorjenilor.

UPDATE: Dan Nistor neagă informaţiile apărute pe site-ul oficial al gorjenilor. ”Nu e nimic adevărat, nu mi-a prelungit contractul. Sînt niste aberaţii, eu mai am doar un an de contract cu ei. Credeam că sînt oameni corecţi, dar se pare că m-am cam înşelat în privinţa lor”, a declarat mijlocaşul gorjenilor pentru GSP.RO.

Jucătorul se află în cantonament în Austria, alături de lotul Pandurilor.

 

Clubul Pandurii Tîrgu Jiu a anunţat pe site-ul oficial, că jucătorii Dan Nistor şi Bogdan Unguruşan şi-au prelungit contractele, iar Răzvan Stanca, Christou Paraskevas şi Enrico Da Silva au semnat înţelegeri cu gruparea gorjeană.

Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu trei ani, iar Unguruşan cu doi ani. În ceea ce îl priveşte pe portarul Răzvan Stanca, acesta a semnat un contract valabil doi ani.

Paraskevas a semnat tot pe doi ani, iar Erico Constantino Da Silva pe un an, cu o opţiune de prelungire pentru încă două sezoane.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  08 Iulie 2013, 00:36
Postat de alpin pe 04 Iulie 2013, 18:27

Ai dreptate. E rau ca esti atat de prost.

Ti-e rau ca esti atat de prost?Du-te bre si fa-ti niste analize daca tot nu te simti bine:)))

cel_mic
cel_mic  •  05 Iulie 2013, 11:15
Postat de alpin pe 04 Iulie 2013, 18:27

Ai dreptate. E rau ca esti atat de prost.

Cred ca este cazul sa va obisnuiti ca steaua sa nu fie o destinatie dorita de multi jucatori si ca atare refuzata. Prietenii stiu de ce!

plesan
plesan  •  04 Iulie 2013, 23:48

HE HE PANDURII

Vezi toate comentariile (20)
Comentează