FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pandurii, ultimul test înainte de Ludogoreţ » Adi Popa: "Nu cred că Hamza e o pierdere!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 18:19

Mijlocaşul Stelei, Adrian Popa, a vorbit despre meciul de mîine cu Pandurii. Fotbalistul îşi îndeamnă colegii să fie precauţi, chiar dacă gorjenii au pierdut etapa trecută.

"Pînă la meciul cu Ludogoreţ ne concentrăm pe partida cu Pandurii. Din păcate, iar vom juca fără spectatori. Ei au avut acest accident cu Ceahlăul acasă, dar asta îi va motiva să joace mai bine împotriva noastră. Au un stil combinativ, tikitaka, pentru că sînt foarte tehnici.

Nu văd de ce Hamza ar fi o pierdere. Îl avem pe Keşeru cu o medie foarte bună de goluri, pe Iancu, pe Chipciu. N-are cum să fie Hamza o pierdere pentru Steaua", a declarat Adi Popa pentru Look TV

Mijlocaşul Stelei a vorbit şi despre transferul lui Florin Gardoş în Premier League: "Ne bucurăm pentru Gardoş. E normal să simţim asta cînd un coleg se duce la mai bine. Am jucat fără el în acest sezon, fiind accident, aşa că momentan sîntem obişnuiţi să nu-l avem alături pe teren", a mai adăugat fotbalistul roş-albaştrilor.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (8)
corectu
corectu  •  15 August 2014, 08:14

Greu meciul.Grigoras cu Steaua JOACA.

vasy86le
vasy86le  •  14 August 2014, 21:08

3 puncte gratis pentru steaua, mare prietenie intre pandurii si steaua.

solomon_i
solomon_i  •  14 August 2014, 20:32

Adi...daca tacea-i filozof ramaneai...!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează